DMEN94 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2022 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2022 Καλησπέρα υπάρχει κάποιος χάρτης με την ΖΟΕ Ανδρου σύμφωνα με το ΦΕΚ 291/ΑΑΠ/2011 ευχαριστώ 1 1
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2022 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2022 αν πας ΦΕΚ αναζητηση ΑΑΠ 291/11 εχει στο τελος χαρτες κανοντας μεγεθυνση πιστευω οτι καλυπτεσαι 1
DMEN94 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2022 Το έχω κάνει αλλά δεν μπορώ να καταλάβω με αυτό το χάρτη αν η περιοχή μου είναι εντός ΖΟΕ ή εκτος. Ευχαριστώ πάντως. 1 1
DMEN94 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2022 Εννοώ αν υπάρχει κάποιος διαδραστικός χάρτης που να ΄βαζεις τις συντεταγμένες σε ΕΓΣΑ και να σου δείχνει που είναι; 1 1
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2022 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2022 με βαση το ανω ΦΕΚ, εχεις δυο πηγες την γνωμοδοτηση του ΔΣ Ανδρου και τον Προισταμενο Δ/νσης τοπογραφικων εφαρμογων [αλλως σε καποιον τοπικο] 1
DMEN94 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2022 Με βάσει τον Προιστάμενο Δ/νσης τοπογραφικών εφαρμογών θέλω να βρω τα όρια Ευχαριστώ Δημήτρη 1 1
lou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2022 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2022 7 ώρες πριν, DMEN94 said: υπάρχει κάποιος χάρτης με την ΖΟΕ Ανδρου σύμφωνα με το ΦΕΚ 291/ΑΑΠ/2011 Συνάδελφε οι χάρτες που ψάχνεις είναι αναρτημένοι στο epoleodomia. Τους κατεβάζεις από εδώ, και εδώ. Τσέκαρε το κ εσύ μήπως μου ξέφυγε τίποτα... δεν έχω σχέση με το νησί... Καλή δουλειά... 3
georgios mpasantis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 Τελικά μήπως βρέθηκε κάτι για αυτό το θέμα;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα