Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Συγχωρέστε με εκ των προτέρων εάν ρωτήσω κάτι που έχει προαναφερθεί ή αν η απορία μου δεν είναι και τόσο σημαντική όσο φαίνεται στα δικά μου μάτια, αλλά είμαι new entry στη διαχείριση Δημοσίων Έργων κι έχω κατα-αγχωθεί με όλη αυτή τη νομοθεσία, τι ακολουθούμε πού κλπ.

Μπορούν να υπάρξουν ποσότητες εργασιών που δεν θα αναθεωρηθούν από επιλογή, ακόμα και αν εκτελέστηκαν; πχ εμένα τώρα η Υπηρεσία με υποχρεώνει να κάνω Αναθεώρηση για ποσό 35,40€ όμως οι εργασίες που μπορούν να μπουν στην αναθεώρηση βγάζουν πολύ παραπάνω. 

Επιπροθέτως, μπορώ για μια εργασία στην οποία δεν υπάρχει συντελεστής αντί να χρησιμοποιησώ κάποιο ομοειδές άρθρο (όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ) να μην αναθεωρήσω καθόλου την ποσότητα αυτή; 

Δημοσιεύτηκε
On 4/7/2025 at 10:55 AM, Aria D. said:

Μπορούν να υπάρξουν ποσότητες εργασιών που δεν θα αναθεωρηθούν από επιλογή, ακόμα και αν εκτελέστηκαν; πχ εμένα τώρα η Υπηρεσία με υποχρεώνει να κάνω Αναθεώρηση για ποσό 35,40€ όμως οι εργασίες που μπορούν να μπουν στην αναθεώρηση βγάζουν πολύ παραπάνω. 

Τίποτε δεν είναι υποχρεωτικό, οι λογαριασμοί γίνονται ανακεφαλαιωτικά και όλα αλλάζουν με ΑΠΕ.

Επιπροθέτως, μπορώ για μια εργασία στην οποία δεν υπάρχει συντελεστής αντί να χρησιμοποιησώ κάποιο ομοειδές άρθρο (όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ) να μην αναθεωρήσω καθόλου την ποσότητα αυτή; 

ΝΑΙ, αρκεί να συμφωνεί και η Υπηρεσία.

• Like 1
Δημοσιεύτηκε
On 7/4/2025 at 10:55 ΠΜ, Aria D. said:

Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην αναθεωρηθούν (από επιλογή!!!) εργασίες που έχουν γίνει. Δεν φαίνεται λογικό. Μήπως θέλεις να πεις κάτι άλλο? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.