Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέο παράθυρο για νομιμοποίηση «μεγάλων» αυθαιρέτων


Recommended Posts

Νέο παράθυρο για νομιμοποίηση «μεγάλων» αυθαιρέτων

"Υπέρ της επαναφοράς της δυνατότητας νομιμοποίησης κτιρίων που είναι εξ’ολοκλήρου αυθαίρετα, ή έχουν μεγάλες πολεοδομικές αυθαιρεσίες τάχθηκε το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ)."

https://news.b2green.gr/15611/νέο-παράθυρο-για-νομιμοποίηση-μεγάλ

Edited by dimitris GM
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

" Ακίνητα που ανεγέρθηκαν χωρίς οικοδομική άδεια μετά το 1983, αλλά δεν παραβιάζουν τις όρους δόμησης μιας περιοχής. «Εξαιτίας νομοθετικού κενού ακυρώνονται οι ευνοϊκές διατάξεις του νόμου για τις αυθαίρετες κατασκευές που έχουν τις προϋποθέσεις υπαγωγής», αναφέρει η γνωμοδότηση του ΚΕΣΥΠΟΘΑ, υποστηρίζοντας ότι θα αρκούσε μια ρύθμιση του πληροφοριακού συστήματος του Τεχνικού Επιμελητηρίου (στο οποίο δηλώνονται τα αυθαίρετα) ώστε το θέμα να λυθεί."

Πόσες φορές και εδώ στο φόρουμ το έχουμε προτείνει το να αλλάξει δηλαδή το πληροφοριακό σύστημα και να μπορεί να υποδέχεται τέτοιες δηλώσεις. Για να δούμε τι θα γίνει. Σε καλό δρόμο η γνωμοδότηση του ΚΕΣΥΠΟΘΑ.

Καλησπέρα Δημήτρη

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κάτι ακούστηκε ότι για να μεταβιβαστεί και η ΛΑΡΚΟ θα γίνει κατ' εξαίρεση...γελάει ο κόσμος..

Link to comment
Share on other sites

 

 ειναι στην 1208  τροπολογια  του υπεν;;;;

https://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=b878a75d-e0c0-41d5-8c89-ae2f012ed55f

βλεπω για ΛΑΡΚΟ

 β) Τα δικαιολογητικά των περ. η) και η του άρθρου 99 του ν. 4495/2017 υποβάλλονται εντός  των προβλεπόμενων στο άρθρο αυτό προθεσμιών. κλπκλπ.

και κατι για αυξησεις σε αυτοκινητα, λεει...

[μαλλον ξεκολλησε το χαρτακι με την σχετικη ρυθμιση... και ψαχνουν να το βρουνε]

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.