Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεταπτυχιακό "Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές" ΕΑΠ / Διδακτορικό New York College


Recommended Posts

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είμαι νέος μηχανικός και εργάζομαι στον κατασκευαστικό κλάδο στην ανέγερση πολυκατοικιών . Δεν βρίσκω και τρομερό ενδιαφέρον απλά αποκτώ εμπειρία , παίρνω τρόπο σκέψης και μερικά χρήματα ίσα ίσα για το γαμώτο.

Ενδιαφέρομαι για πληροφορίες σχετικά με το μεταπτυχιακό του ΕΑΠ Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές  , κυρίως τις γνώσεις και τα εργαλεία που θα αποκτήσω και τις προοπτικές σε επαγγελματική εξέλιξη που θα έχω .

 

Όσον αφορά το διδακτορικό από το NYC  σε συνεργασία με το Bolton Πανεπιστήμιο εκτός των παραπάνω που ρωτώ θέλω να ακούσω τυχούσες εμπειρίες από άτομα που το ολοκλήρωσαν . Βάζω το λινκ :https://www.eduguide.gr/grad/program/nyc-msc-civil-engineering-university-bolton,1662/curriculum  που περιέχει το πρόγραμμα σπουδών του .

Βρίσκομαι στη φάση που ψάχνω περαιτέρω εξειδίκευση και πραγματικά είμαι ανοικτός σε προτάσεις κυρίως εντός Ελλάδας και Αθήνας .Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρουν οι παραπάνω επιλογές αλλά συνέχεια κυττάζω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρω

 

 

Link to comment
Share on other sites

Για το θέμα των γνώσεων που θα πάρεις , το αν αξίζει εξαρτάται από το υπόβαθρο σπουδών που έχεις.
Πχ ΣΜΑ 50 κατά 90% ήταν η Δυναμική που κάνουμε προπτυχιακά.

YΓ. Αναφέρομαι στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό του ΕΑΠ όταν το έκανα εγώ. Τώρα βλέπω έχει αλλάξει κάπως η διάρθρωση και έχουν προστεθεί και άλλα πεδία στο πρόγραμμα σπουδών.
 

Edited by avgoust
Link to comment
Share on other sites

Τα μεταπτυχιακά Αντισεισμικής Μηχανικής, είναι κυρίως Δομοστατικής φύσεως και απευθύνονται σε άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με τη μελέτη. Εάν, πχ, θες στο μέλλον να μπεις σε ένα μελετητικό γραφείο, ναι αξίζει. Εάν βλέπεις το μέλλον σου στο εργοτάξιο, το μεταπτυχιακό στον τομέα αυτό δεν έχει να σου προσφέρει πολλά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.