ilias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Κάποτε μου είχανε δώσει ένα αντίστοιχο παιχνιδάκι που κατασκεύαζες μια γέφυρα και έπειτα περνούσε ένα φορτωμένο τρένο για να την ελέγξει. Επίσης ανάλογα με την ένταση της ασκούμενης σε κάθε ράβδο αξονική δύναμη, άλλαζε το χρώμα από πράσινο σε κίτρινο σε κόκκινο και... αστοχία Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα. Ναι αυτό ήταν απίθανο!!!! Δεν το έχεις ούτε εσύ ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inaris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Δυστυχώς όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Τώρα που μου το θύμησες θα ξανακοιτάξω μήπως το έχω πουθενά καταχωνιασμένο και θα το ανεβάσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dipoli Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Mήπως εννοείτε αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Βρείτε το παιχνίδι "bridge it"... Θα πάθετε πλάκα!!! Το demo (official site). τρομερο αλλα δυστυχως εχω κολλησει σε μια γεφυρα στο τελευταιο λεβελ. εχω δοκιμασει τα παντα,γαμωτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas.p Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 @inaris Ναι όντως (στο cookie αναφέρομαι) @terry Σφαγή έχει γίνει με το αίτημα σου.... Εγώ έφτασα μέχρι level 16 με 9150$. Εγώ έχω κολλήσει στο 14 (7320$) και δεν μου βγαίνει. Την 1 φορά αστοχεί ένα τμήμα και την άλλη όχι. τρομερό αλλά δυστυχώς έχω κολλήσει σε μια γέφυρα στο τελευταίο λεβελ. έχω δοκιμάσει τα πάντα,γαμωτ. Το κατέβασα αλλά μετά την εγκατάσταση δεν τρέχει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 εχεις nvidia ή ati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas.p Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 NVIDIA GeForce FX 5200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 17 με 8134. ημουν λιγο σπαταλος...ειδικα στην αρχη φανταζομαι με directx εισαι ενταξει. τι ακριβως γινεται?ανοιγει το παραθυρο καθολου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas.p Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Όχι, πάω να τρέξω την εφαρμογή, μαυρίζει η οθόνη μου και μετά με πετάει πάλι στην επιφάνεια εργασίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα