Μετάβαση στο περιεχόμενο

προβλημα με την πολυκατοικία


Kostantina Michail

Recommended Posts

Καλησπέρα. Ειμαι ιδιοκτήτρια ενος διαμερίσματος εδω και χρόνια. Το ζήτημα μου ειναι οτι στην πολυκατοικία εχουν γινει πολλές αυθερεσιες οπως το συμβόλαιο μου επιτρέπει να βαλω στην ταράτσα κεραία, νερό και ηλιακό επίσης μεσα λεει οτι έπρεπε η ταρατσα να εχει κάγκελα σκαλα κτλ  ο αερας ομως ανήκει σε εναν ιδιοκτήτη που κατα σύμπτωση ειναι και διαχειριστείς. Του ζηταω λοιπον κλειδιά για να φερω τεχνικο και μου αρνειτε λεγοντας μονο εαν ειμαι εγω και ανοιξω στον τεχνικο καθως εγω εχω την ευθυνη. 1. για τα κάγκελα δεν εχει την ευθυνη? 2. για τα ετοιμόρροπα σκαλια δεν εχει την ευθυνη? 3. αν συμβει κατι στον ηλιακο αφου δεν εχω ευκολα τροπο να τον φτιαξω δεν εχει την ευθυνη? ωστοσο επειδη μου ειχαν κλεψει και ολον τον ηλιακο οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες (μην γελάτε)ειναι αληθεια και επειδη και τωρα μια εχει καυτο νερο μια δεν εχει καθολου υποψιαζομαι οτι κατι συμβαινει αλλα πως να το βρω δεν ξερω πχ σημερα ειχε ολη μερα ηλιο εγω εβαλα θερμοσιφωνα δεν ειχε ουτε χλιαρο τι να κανω?τι να πω στον υδραυλικο? ωστοσο οι αυθερεσιες ατελιωτες οχι μόνωση, εκλεβαν πετραιλεο, κλεβουν ιντερνετ αφου εχει 1 καλωδιο για ολους και πιανει απο ενα σημειο μονο αν το βαλω πχ στην πριζα της κρεβατοκαμαρας δεν λειτουργει τι να κανω? θελω να ξεκινησω το εξοικονομώ κατοίκων μηπως και βρω ακρη. Πειτεμου την αποψη σας ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

και μέχρι να βρεις εσύ δικηγόρο, κάλεσε μαζί με τον υδραυλικό και έναν απλό κλειδαρά να έρθουν μαζί να ανοίξει την πόρτα και ας αλλάξει επ ευκαιρία την κλειδαριά να περάσει κανονικά ο υδραυλικός για συντηρήσει τον Ηλιακό σου.

Και ο αέρας να του ανήκει (δηλαδή μελλοντική δόμηση) δεν του ανήκει η αποκλειστική πρόσβαση στην ταράτσα παρά μόνο ο αέρας της, ειδικά δεν του ανήκει το ταρατσάκι άνω του κλιμακοστασίου (απόληξη κλιμακοστασίου δηλαδή) το όποιο παραμένει Κοινόχρηστο και για να πας εκει εσύ και οποιοσδήποτε άλλος έχεις το δικαίωμα να έχεις τα κλειδιά.

Οπότε κάνε εσύ αυτό και άσε τον ιδιοκτήτη του αέρα να καλέσει αυτός πρώτος δικηγόρο.....

(επικουρικά αν έχει δικαιώματα ιδιοκτησιακά ο ιδιοκτήτης του αέρα, στην ταράτσα άνω σου, ότι προβλήματα υγρομόνωσης έχεις στο δικό σου Διαμέρισμα έχει υποχρέωση να τα πληρώσει ο ίδιος μόνος του)

 

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.