Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ασχολείστε με μελέτες μεταλλικών κατασκευών?  

260 μέλη ψήφισαν

1. 1. Ασχολείστε με μελέτες μεταλλικών κατασκευών?

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Απαντήσεις 28
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετισμούς σε όλους!

Μόλις έκανα εγγραφή. Είμαι μελετητής μεταλλικών κατασκευών τα τελευταία ... αρκετά χρόνια, σε σημείο που έχω ξεχάσει πώς είναι το μπετόν.

Δημοσιεύτηκε
Χαιρετισμούς σε όλους!

Μόλις έκανα εγγραφή. Είμαι μελετητής μεταλλικών κατασκευών τα τελευταία ... αρκετά χρόνια, σε σημείο που έχω ξεχάσει πώς είναι το μπετόν.

καλώς ήρθες ..παλιοσειρά :)

Η εμπειρία σου θα είναι πολύτιμη για όλους μας

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα κι από μένα

Καινούργιος στο site, αρκετά παλιός (14 χρόνια ) στη σχεδίαση και μελέτη μεταλλικών κατασκευών και μόνο. (εντελώς άρρωστος)

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα

ελπίζουμε και από εσένα να βρεις τον χρόνο να διαβάσεις και να σχολιάσεις αυτά που γράφουμε/ γράψαμε και να γίνουν οι δημοσιεύσεις σου 1000!!!

• 1 year later...
  • 4 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Είμαι ακόμα νέος με διχασμένη προσωπικότητα. Κάνω και τα 2, διαβάζω και για τα 2 και γι αυτό θεωρώ τον εαυτό μου ασχετο πότε για το 1 και πότε για το αλλο.

Τυπικό παράδειγμα διχασμένης προσωπικότητας δλδ..

Δημοσιεύτηκε

Περίπου 1500 στατικές μελέτες μεταλλικών και σύμμικτων κατασκευών από το 2001 ως τώρα λόγω εργασίας σε εταιρία μελέτης και κατασκευής μεταλλικών και σύμμικτων κτιρίων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.