mkalliou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Θα ενσωματωθεί στην επόμενη έκδοση, προς το παρόν θα δωθεί για να υπάρξει feedback και σχολιασμός, αν είναι καλό ή όχι, αν απαιτεί κι άλλα στοιχεία ή τι στοιχεία κλπ. Αυτό που λέει ο Άκης ότι στην beta εκδοση δε θα το πάρουν όλοι δεν το γνωρίζω. Για να το λέει, του το είπαν από την εταιρία.
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Δεν κατάλαβα ρε παιδιά! Τι είναι αυτό και τι αφορά; Δεν το παίρνουμε όλοι οι συνδρομητές; Πρέπει να υπάρχει δικαιολογία για να πληρώσεις το συμβόλαιο συντήρησης του 2010 Γιάννη!!! ΑΝ το δώσουν φέτος τι θα δώσουν του χρόνου
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Συνδρομή "γιοκ" για το 2010. Αν προκύψει στατική μελέτη θα την παλέψω χωρίς την υποστήριξη!!
mkalliou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Εγώ πάλι δεν την παλεύω χωρίς υποστήριξη...
abstract Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Τελικά τι έγινε με το νέο module των σχεδίων ? To πήρε κανένας ? Έχουμε καμία άποψη αν βελτιώθηκαν καθόλου?
mkalliou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Εγώ το περιμένω, έχει ήδη αρχίσει η αποστολή των cd όπως με ενημέρωσαν σήμερα.
thalia Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Εχει αρχίσει ήδη? Από πότε? Σε ποιούς θα στείλουν τελικα?
mkalliou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Ααα δεν ξέρω! Είχα στείλει ένα mail προχθές, το οποίο αφορούσε τόσο το detailing οσο και την ενσωμάτωση των EC. Μου απάντησαν σήμερα ότι έχει σταλεί το cd (δεν ξέρω σε ποιους άλλους - thalia αν θέλεις μπορείς να στείλεις ένα mail στον Άρη). Για τους EC μου είπαν ότι είναι έτοιμοι και περιμένουν το ΕΚΕ για να ξεκινήσουν οι αντίστοιχες εκδόσεις. Παρόλα αυτά είνα και αυτοί σε στάση αναμονής.
akis73 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Εγώ πάντως τους είχα δώσει τα στοιχεία μου από τον Οκτώβριο του '09 και καλά θα μου στέλναν preview έκδοση για να τη δοκιμάσω. Όμως τελικά δεν έγινε τίποτα.
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Εγώ πήρα το ΡΑΦ και ησύχασα από δαύτους!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα