banskoboy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 η 4Μ δεν ενδιαφέρθηκε να στείλει μία ενημέρωση, ούτε και στην ιστοσελίδα της αναφέρει κάτι. Δεν μου φαίνεται σοβαρή αντιμετώπιση αυτή, ειδικά ενόψει EC.
akis73 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Συμφωνώ, εφόσον και οι 2 έχουν δικαίωμα στην ανάπτυξη του προγράμματος λογικά θα έπρεπε και η 4Μ να μας ενημερώσει για το τι πρόκειται να κάνει.
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Εγώ συνάδελφοι έχω πάρει ήδη το ΡΑΦ και σκέφτομαι με τους ευρωκώδικες να προσθέσω και το Robot ή κάτι αντίστοιχο στο οπλοστάσιό μου. Η κατάσταση στην 4Μ με έχει κουράσει. Και να σκεφτείται πως έχω επίσης IDEA, ADEIA, ERGA. Για αμοιβές insoft (για όσο θα υπάρχουν αμοιβές!!!), για σχεδιαστικό σκέφτομαι να ξηλωθώ για ArchiCAD, Revit, Allplan και άλλα καλούδια!!! @akis73 Δυστυχώς έχεις δίκιο. Μόνο εμείς οι δύο γράφουμε τα παράπονά μας αλλά...σιγή από τα επίσημα του γηπέδου!!!
GregDel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Γενικά η 4Μ δεν ενημερώνει... μόνο στα τέλη της χρονιάς που είναι τα συμβόλαια συντήρησης!!!! Πάντως ένα διαφαινόμενο πρόβλημα είναι ότι την άδεια του Intellicad (πώληση, ίσως (?) και ανάπτυξη κώδικα για το Icad) την έχει η 4Μ (αυτή ανήκει στο consortium) και σίγουρα όχι ο Βαδαλούκας, οπότε αναμένουμε να δούμε τι πρόκειται να γίνει και προς αυτή την πλευρά!
ssouanis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 ίσως ξημερώσει καλύτερη μέρα... Κάθε αλλαγή είναι και έναυσμα για ένα καινούριο ξεκίνημα. Ίσως η ανεξαρτητοποίηση του στατικού κομματιού από όλα τα άλλα να είναι καλή εξέλιξη.
akis73 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Πάντως σήμερα μου ήρθε και το κλασσικό ένθετο της 4Μ για τις συνδρομές του 2011. Μέσα έχει κανονικά το STRAD. Σαν να μην τρέχει τιποτα....
mkalliou Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Μα η 4Μ δε νομίζω να θέλει να χάσει τους πελάτες της. Το θέμα είναι ποιος μπορεί να κάνει υποστήριξη. Γιατί όποτε υπήρχε ζόρικο θέμα στον Βαδαλούκα απευθύνονταν... 1
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει! Το STRAD ανήκε στην εταιρεία 4M-VK. Τώρα αποχώρησε η εταιρεία από την 4Μ; Μαζί και με το STRAD; Ή αποχώρησε ο Βαδαλούκας; Τα δικαιώματα του προγράμματος ποιος τα έχει; Αν θέλω εγώ αύριο να αγοράσω το STRAD από ποιον το αγοράζω;
akis73 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Από την εταιρία 4Μ αποχώρησε ο Βαδαλούκας. Δικαίωμα ανάπτυξης του STRAD έχουν και οι 2. Προφανώς το πρόγραμμα το πουλάνε και οι 2 στην παρούσα φάση.
pablosm Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Αφού το πρόγραμμα το ανέπτυξε ο Βαδαλούκας, προφανώς αυτός θα το εξελίσσει καλύτερα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα