Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Αυτήν την διαδικασία την είχα βρει, το πρόβλημα ήταν γενικότερο με την "αναγνώριση από σύνορα" η οποία δεν δούλευε προφανώς γιατί είχα κάποια πολύ μικρά σε μήκος δοκάρια στην θεμελίωση από θεμελίωση τοιχείου υπογείου (ξέρεις, τα σπάει σε δύο τμήματα...) Ευχαριστώ πάντως! Παρεπιπτόντως, εγώ έχω πιο παλιά έκδοση, χωρίς υποστήριξη πλέον καθώς δεν συμφέρει για 1 ή κανένα στατικό τον χρόνο....καταλαβαίνεις φαντάζομαι...
akis73 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Γιάννη και εγώ που έχω το 3dr, είμαι χωρίς υποστήριξη πλέον για τον ίδιο λόγο με σένα... Όσον αφορά το κομμάτι της κοιτόστρωσης δεν πιστεύω να έχει αλλάξει κάτι από την εποχή του strad.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Και μια ακόμα ερώτηση αν θυμάσαι: Έχω τοιχείο ασανσερ σχήματος "Π". Το δοκάρι που ενώνει τα δύο άκρα του Π "χτυπάει" στην τοπολογία του μοντέλου ("αρχή και τέλος συμπίπτουν"...). Αυτό πως αντιμετωπίζεται??
akis73 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Γιάννη αν θυμάμαι καλά (έχω καιρό να το δουλέψω το λογισμικό) θέλει πρόσθετους κόμβους στην αρχή και στο τέλος της δοκού, και μετά τροποποιείς τις ιδιότητες της δοκού. Για τα τοιχεία θυμάμαι ότι ήθελε ειδικούς συνδέσμους και μετά σύνδεση αυτών με το ΚΒ του τοιχείου, αλλά αυτό αν θυμάμαι ήταν μόνο για τα επιμέρους σκέλη των τοιχείων.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Δεν βρήκα τίποτα στο παλιό φόρουμ γμτ. Στο manual χλωμό να βρω... Προσωρινά, έσβησα το επίμαχο δοκάρι και έγινε η δουλειά μου αλλά μάλλον πρέπει να βρω τρόπο να το βάλω..
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Γιάννη θα σου πρότεινα να αλλάξεις τον τρόπο προσομοίωσεις των πυρήνων σύμφωνα με τα παρακάτω και να μη χρησιμοποίήσεις ένα στοιχείο για τον πυρήνα Διερεύνηση προσομοιώσεων για δικυφελικούς πυρήνες κτιρίων οσ.pdf Συγκριτική αξιολόγηση Απλοποιημένων προσομοιωμάτων για πυρήνες κτιρίων οσ υπό στατική και δυναμική φόρτιση.pdf 1
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2014 Στον έλεγχο οπλισμών πεδιλοδοκού όταν έχουμε κοιτόστρωση (χωρίς το PLATE) δεν ελέγχουμε τάσεις πεδιλοδοκού. Το ζήτημα είναι αν πρέπει να κάνουμε έλεγχο πέλματος...Διότι χτυπάει σε πολλά σημεία αλλά για ποιο πέλμα μιλάμε όταν αυτό είναι μέσα στην κοιτόστρωση? Επιβεβαιώνει κανείς ότι ΔΕΝ κάνουμε έλεγχο πέλματος?
Barbatos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Και μια ακόμα ερώτηση αν θυμάσαι: Έχω τοιχείο ασανσερ σχήματος "Π". Το δοκάρι που ενώνει τα δύο άκρα του Π "χτυπάει" στην τοπολογία του μοντέλου ("αρχή και τέλος συμπίπτουν"...). Αυτό πως αντιμετωπίζεται?? Χτυπάει γιατί το έτοιμο Π είναι ένα στοιχείο με ένα κέντρο βάρους.Άρα το δοκάρι σου έχει ίδια αρχή ίδιο τέλος (το βλέπεις στις ιδιότητες του). Άρα τοιχίο Π μόνο με σπάσιμο των τμημάτων.
kostavros Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2015 Καλησπερα. στο 3dr χωρις την εκδοση plate σε θεμελιωση με κοιτοστρωση μονο σε μενα βγαζει παντα παρα πολλα σιδερα στους πεδιλοδοκους (ειδικα σε αυτους που συνδεονται στα υποστηλωματα του ανελκυστηρα) η και σε αλλους? και αν ειναι και σε αλλους τι εχετε κανει? μηπως φταιει οτι εχω παλια εκδοση? γιατι εχω κολλησει σε μια μελετη και δε μπορω να αφησω τον οπλισμο αυτο στους πεδιλοδοκους ουτε να αυξησω αλλο την ηδη πολυ αυξημενη διατομη τους
cv95602 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2015 Φιλικά και χωρίς καμία πρόθεση ειρωνείας, Άλλαξε Πρόγραμμα! 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα