astrah Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 Δεν μπορείς, η ισχύς των φ/β σταθμών στην Ελλάδα νοείται η ισχύς των φ/β πάνελ. Αν η αίτησή σου στον ΔΕΔΔΗΕ είναι για 5KWp, μπορείς να εγκαταστήσεις πάνελ συνολικής ισχύος έως 5KWp.
nickzilas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 Για να συνεχισώ την ερώτηση, το ίδιο ισχυει και για το inverter, δηλαδη πρέπει να βάλω 5kW; Ή μπορώ να βάλω έναν 6kW για μελοντική επαύξηση;
maneni Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 o 5kW είναι μονοφασικός(?), για παραπάνω ισχύ υποχρεωτικά τριφασικό.
nickzilas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 (edited) Τιφασικο εχω, και ειναι υποχρεωτικο να βαλω τριφασικο inverter, μετα απο επικοινωνια μου με το ΔΕΔΔΗΕ. Οπότε μπορω να βαλω 6kW; Edited Μάρτιος 11 , 2022 by nickzilas
nickzilas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 (edited) Σωστο ή οχι; Καλύτερα να ρωτήσω το ΔΕΔΔΗΕ, αν δεν το γνωριζει κάποιος σιγουρα. Edited Μάρτιος 11 , 2022 by nickzilas
astrah Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 Ινβέρτερ μπορείς να βάλεις μεγαλύτερο. Για συστήματα άνω των 5kwp ή τριφασικές συνδέσεις απαιτείται 3φ Ινβέρτερ.
nickzilas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 Ευχαριστω astrah. Τοτε θα προσανατολιστω προς εναν inverter στα 6 kW ή και 7, αλλα θα δω την τάση που εκκινεί το inverter να παράγει ώστε να μην έχω και πολλές απώλειες λόγω αυτού. Αν και κάποια απώλεια είναι αναπόφευκτη με τον μεγαλύτερο inverter.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα