[email protected] Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2022 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει καλώδιο ρεύματος για να επεκτείνω το καλώδιο του modem/router αλλά με την διαφορά ότι θέλω να μπει στο βύσμα μπροστά...(έχω επισυνάψει photo) Είδα κάποια καλώδια στο internet αλλά δεν μπορώ να καταλάβω εαν κάνουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2022 με κάθε επιφύλαξη.....σημαντικό η πολικότητα...... https://www.skroutz.gr/s/31884663/2428578.html?from=catspan Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2022 Τι πρόβλημα να υπάρχει με την πολικότητα Νίκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 κανονικα , τιποτα , μου εχουν τυχη περιπτωσεις να ερχετε μπερδεμενη απο το ενα ακρο στο αλλο...οπως βλεπω ξανα την εικονα , θα χρειαστει κ ενας ανταπτορας πριζας απο αμερικανικη σε ευρωπαικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 3 ώρες πριν, ΝΙΚΟΣΤΡΙ said: κανονικα , τιποτα , μου εχουν τυχη περιπτωσεις να ερχετε μπερδεμενη απο το ενα ακρο στο αλλο...οπως βλεπω ξανα την εικονα , θα χρειαστει κ ενας ανταπτορας πριζας απο αμερικανικη σε ευρωπαικη Ευχαριστώ πολύ. Ναι αντάπτορα έχω πάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 Υπάρχει και ένα καλώδιο δικτύου που θα χρειαστεί επέκταση, εάν ενώσω 2 καλώδια με ένα κλιπ (δεν ξέρω πως ακριβώς λέγεται, αλλά το έχω σαν εικόνα) θα χάσω ταχύτητα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 Αυτός είναι ο μετασχηματιστής Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 (edited) 8 ώρες πριν, [email protected] said: Υπάρχει και ένα καλώδιο δικτύου που θα χρειαστεί επέκταση, εάν ενώσω 2 καλώδια με ένα κλιπ (δεν ξέρω πως ακριβώς λέγεται, αλλά το έχω σαν εικόνα) θα χάσω ταχύτητα ? θα πας σε ενα ηλεκτρομαγαζο κ θα του πεις θελω να επεκτείνω το καλώδιο του internet....ο υπάλληλος θα σε κατατόπιση για το πως θα το κανεις , ενδεχομένως θα σου ''πρεσάρει'' το κατάλληλο καλώδιο επέκτασης..... Edited Μάρτιος 11 , 2022 by ΝΙΚΟΣΤΡΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2022 10 hours ago, [email protected] said: εάν ενώσω 2 καλώδια με ένα κλιπ (δεν ξέρω πως ακριβώς λέγεται, αλλά το έχω σαν εικόνα) θα χάσω ταχύτητα ? Μούφα συνήθως λέγεται (εκτός και αν λέγεται και κάπως αλλιώς και μου διαφεύγει). Όχι, δεν θα δεις πτώση ταχύτητας, αρκεί τα καλώδια να είναι σχετικά καλά (ίσα ή ανώτερα από cat5e). Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2022 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2022 12 ώρες πριν, JohnnyHoliday said: Μούφα συνήθως λέγεται (εκτός και αν λέγεται και κάπως αλλιώς και μου διαφεύγει). Όχι, δεν θα δεις πτώση ταχύτητας, αρκεί τα καλώδια να είναι σχετικά καλά (ίσα ή ανώτερα από cat5e). Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα