Xrysh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2022 (edited) (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα συνάδελφοι, γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που να είναι κατάλληλο για τη στατική μελέτη θεμελιώσεων ανεμογεννητριών; Edited Ιανουάριος 24 , 2023 by Pavlos33
tetris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2022 Δεν νομίζω πως είναι κάτι το ιδιαίτερο ώστε να απαιτεί εξειδικευμένο λογισμικό
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2023 (edited) On 18/3/2022 at 7:51 ΠΜ, tetris said: .... το ιδιαίτερο .... Δεν έχω άποψη για το υπολογιστικό σκέλος …. Νομίζω όμως ότι στην εφαρμογή είναι και αρκετά ιδιαίτερο και απαιτητικό ως έργο…. Πολλοί μα πολλοί τόνοι σκυροδέματος και σίδηρο και η σκυροδέτηση πρέπει να γίνει όλη μαζί και συνήθως είναι σε δύσβατες περιοχές και σε βουνά οι εργασίες αυτές….. Οπότε σίγουρα απαιτεί ιδιαίτερα έμπειρο Μηχανικό εφαρμογής Edited Ιανουάριος 23 , 2023 by Didonis
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2023 Online υπάρχουν παραδείγματα επίλυσης (Design of wind turbine foundations) με το STAAD Pro 2007
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα