paktomenos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 Γειά σου chronism robotάκια.... Άντε να αυξανόμαστε σιγά-σιγά (αλλά πολύ σιγά όμως....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
civil24 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 paktomene μιας και εγώ αρχίζω να καταπιάνομαι δειλά-δειλά με το Robot μπορώ να σου στείλω pm για το εν λόγω θέμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paktomenos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 paktomene μιας και εγώ αρχίζω να καταπιάνομαι δειλά-δειλά με το Robot μπορώ να σου στείλω pm για το εν λόγω θέμα? Οσοι πιστοί προσέλθετε... αφού μπορεί ο panosmech γιατί να μην μπορείς εσύ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chronism Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 Γειά σου chronism robotάκια.... Άντε να αυξανόμαστε σιγά-σιγά (αλλά πολύ σιγά όμως....) Ναι πρέπει ... !!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lowryder Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Γεια σας φίλοι Και εγώ κολλημένος με το robot! Με τα μεταλλικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, άψογο.....Το ωπλισμένο σκυρόδεμα όμως με παιδεύει λίγο. Καλό θα ήταν να ανοίξουμε ένα θέμα συζητήσεων σχετικά με το αντικείμενο του λογισμικού και των εφαρμογών του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paktomenos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 υπάρχει ήδη το : http://www.michanikos.gr/ftopic947.html μην γεμίσουμε και το forum με θέματα για το robot... θα νομίσουν ότι τα παίρνουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chronism Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Συμφωνώ !!!! Αν γίνεται μάλιστα ένας διαχειριστής να ενσωματώσει το παρόν θέμα στο υφιστάμενο .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acnt Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Μόνο supermod ή ο admin μπορεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_PAT Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Γνωρίζετε ποιός είναι πλέον ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paktomenos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Μετά την εξαγορά της robobat από την Autodesk υπάρχει κενό αυτή τη στιγμή (ούτε αναβάθμιση δεν μπορούμε να κάνουμε). Από τηλ. επικοινωνία πριν λίγο καιρό μου είπαν οτι το θέμα θα ξεκαθαρίσει από Σεπτέμβριο... Μεχρι τώρα ήταν ο Μαραβέας πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα