ppetros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το πρόγραμμα, θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1. Τελικά σήμερα ποιά είναι η τμή του (1500 κόμβοι) 2. Ποιός είναι ο αντιπρόσωπος 3. Υπάρχει περίπτωση ομαδικής παραγγελίας-ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paktomenos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 1. Τιμή 2.000 Ε + ΦΠΑ για 1.500 κόμβους, 6.000 + ΦΠΑ για απεριόριστους. 2. Υπολογιστική Α.Ε. τηλ. 2106560767, http://www.ypologistiki.gr/co/mixaniki.htm 3. (εγώ το έχω, οπότε.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cls Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 Autodesk Robot Structural Analysis Professional 2009 η νεα εκδοση απο την Autodesk ενσωματωση Robot Millennium 21 , Robot Expert, CBS Pro και ESOP σε ενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paktomenos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 ας ενσωματώσουν πρώτα κανένα manual... είμαι υπομονετικός άνθρωπος αλλά έχω αρχίσει να νιώθω σαν τον Indiana Jones. Αν πρέπει να το μάθω όλο με τη μέθοδο των "δοκιμών", όπως και να το ονομάσουν, το ίδιο είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgear Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Γεία σας συνάδελφοι, έχω αποφασίσει να αγοράσω το Robot Millennium. Πριν κάνω το τελευταίο βήμα θα ήθλεα να μάθω εαν είστε ευχαριστιμένοι. Το χρειάζομαι κυρίως για μεταλλίκες, πακτώσεις, θεμέλια (Πασσάλους, Πέδιλα), συνδέσεις κτλπ. Θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσα να έχω σχόλια απο χρήστες Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paktomenos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Μεταλλικές -->ναι Συνδέσεις -->ναι πακτώσεις-->? θεμέλια-->θα ζοριστείς λίγο, έως αρκετά Πασσάλους-->δεν γνωρίζω Απλά υπάρχει ένα θέμα τώρα που το πήρε η Autodesk, τι μέλλει γενέσθει. Φαντάσου π.χ. αύριο να σου πει πως θα είναι πακέτο με το Revit Structures, θες δε θες, και να βγάλει κανένα Subscription που να τσούζει. Στην τιμή του πάντως, και μιλάω για την έκδοση των 1.500 κόμβων/στοιχείων, παίζει χωρίς αντίπαλο. Θα σε κουράσει στην εκμάθηση το "περίεργο" interface και η ελλιπής τεκμηρίωση (προσωπική εκτίμηση). Link to comment Share on other sites More sharing options...
chronism Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Πάντως paktomenos σκεφτόμουν να κάναμε μερικά παραδείγματα σε συνεργασία, και να τα ποστάραμε, όλοι όσοι έχουμε το robot ... και για να βοηθήσουμε τους νέους αλλά και να τεστάρουμε και τα δικές μας γνώσεις επί του προγράμματος ... ε??? τι λες ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paktomenos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Μέσα...πάντως με το μέγεθος των αρχείων του Robot, προβλέπεται τα mailbox να πάρουν φωτιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chronism Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Αυτό δεν είναι πρόβλημα .... αφενός σώζεις χωρίς αποτελέσματα και αφετέρου υπάρχει και το RAPIDSHARE !!! Έχω να τελειώσω κάνα δυο επείγουσες δουλειές και ξεκινάω να φτιάχνω τα πρότυπα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paktomenos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Οκ. Αν υπάρχει κάποιος άλλος εθελοντής, ας στείλει Π.Μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα