Pappos Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2009 Για αυτόν τον λόγω δεν ήθελα να πάρει η Autodesk το Robot...
jim Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Μου την εχει δωσει και εμενα το θεμα με την Autodesk.Πριν λιγους μηνες τα εσκασα επειδη αγορασε η Autodesk την Robobat. Και τι φταιω εγω?Και γιατι να δωσω τωρα 700 η' 800 +ΦΠΑ ουσιαστικα για να παρω παλι τα ελληνικα που τα ειχα οταν αγορασα το προγραμμα (απο Μαραβεα). Επισης δε βλεπω καμια σοβαρη αναβαθμιση στο προγραμμα... Φρου-φρου και αρωματα... Barracuda ειμαι μεσα για το mail που λες αν χρειαστεις στοιχεια στειλε μου πμ
Pappos Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Έβαλα ένα μοντέλο (εισαγωγή από AutoCAD) σε μορφή .dxf Τα μέλη μια χαρά τα περνάω αλλά όταν πάω να κάνω επίλυση μελών μου βγάζει μύνημα λάθους στα μέλη. (Robot pro 2010 με hotfix SP1) Δηλαδή στο list δεν μου βγάζει αριυμό όπως έκανα κάποια άλλα παραδείγματα. (Απλά πλαίσια με ένα ανοιγμα) Στα απλά πλαίσια με ένα άνοιγμα δεν είχα πρόβλημα, εκεί δεν πέρασα μοντέλο χρησιμοποιησα το layout του Robot. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει...
paktomenos Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Εχω βάλει αρκετές φορές μοντέλο από dxf, χωρίς πρόβλημα. Το πρόβλημα λες προκύπτει στην διαστασιολόγιση μελών? Η εννοείς στην ανάλυση? Τι ακριβώς σου βγάζει? Αν είναι στην ανάλυση πάντως, πρέπει να προσέξεις όλες οι ράβδοι αν έχουν υλικό καθορισμένο, γιατί όταν μπαίνουν από το DXF δεν έχουν προκαθορισμένο υλικό, με αποτέλεσμα να πρέπει να το ορίσεις εκ των υστέρων.
ppetros Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Εχει ασχοληθεί κανείς με την αυτόματη γεννήτρια χιονιού-ανέμο, για ορθογωνικού τύπου κατόψης?
ppetros Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Κρυφό ?? (πλάκα κάνω). Αν μπορείς να μας πεις τι έχεις προσπαθήσει, σε τι παράδειγμα και φυσικά τα αποτελέσματα σε σχέση με την θεωρία....
Pappos Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 @paktomenos, μόλις βρω λίγο χρόνο θα σου απαντήσω αμέσως...σε ευχαριστώ προκαταβολικά...
kkall Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Οταν κάνεις εισαγωγή από dxf δεν έχει ορισθεί ο "τύπος" της ράβδου (beam,column κλπ). Αν δεις τα propeties του μέλους θα βλέπεις "Type N/A" .Για να διασταλογηθούν τα μέλη και να υπάρχει αρίθμηση στο menu της διαστασιολόγησης πρέπει να έχουν ορισθεί οι τύποι των ράβδων.
Pappos Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2009 Έχει το Robot δυνατότητα επίλυσης ελαστικά/πλαστικά ? (δεν μιλάω για μη γραμμική ανάλυση)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα