Renaissance Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Καθαρα για μπετα το εχει χρησιμοποιησει κανεισ το εν λογω προγραμμα??
sundance Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 παντως ενα πολυ σημαντικο θεμα στην επιλογη προγραμματος για μεταλλικα ειναι να κανει αυτοματα την παραγωγη σχεδιων στο βασικο πακετο(και οχι δινοντας αλλα 100€ για Module). απο αυτα που εχω τσεκαρει,μονο το fespa το κανει(χρηστης instant κι εγω)
iogeo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 chronism, όταν βρεις χρόνο πες μας και την γνώμη σου σχετικά με τα μπετά του Πάντως από ότι καταλάβαμε στα μεταλλικά πρέπει να είναι πολύ καλό. Με τα DXF τι γίνεται τελικά; τα DXF (εκτός των συνδέσεων) που παράγει είναι αξιοποιήσιμα; chronism, η έκδοση που πήρες περιέχει Section definition;
ge_liakos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Το ROBOT κάνει τους ελέγχους του παραρτήματος Γ του ΕΑΚ;
chronism Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 chronism, η έκδοση που πήρες περιέχει Section definition; ¨Εχει περιορισμένες δυνατότητες ... Δες το μήνυμα που μου βγάζει ... Και ένα παράδειγμα... Για τα υπόλοιπα ερωτήματα αναμείνατε να το ψάξω καλλίτερα... Για το DFX πρέπει να αγοράσεις το σχεδιαστικό ... δεν βγάζει καθόλου dxf (μόνο το ραβδωτό φορέα ) Αλλά και να έβγαζε πάλι με το χέρι θα τα έκανα (βέβαια τις συνδέσεις τις βγάζει με μεγάλη λεπτομέρεια έτσι ώστε να μπορέσεις να τις σχεδιάσεις) Γιατί με το χέρι ?? Ο φορέας εισάγεται κεντροβαρικά έτσι ??? Αν ξεκινήσεις με μια διατομή στύλου πχ ΗΕΑ260 > την βάζεις κεντροβαρικά στην πορεία βλέπεις ότι αντέχει και η ΗΕΑ240 τι κάνεις??? ξανά εισάγεις τον φορέα ?? Δεδομένο ότι εξωτερικές διαστάσεις του κτιρίου είναι συγκεκριμένες Έτσι το λύνεις με την μικρότερη διατομή και διορθώνεις το τελικό σχέδιο Μιλάμε βέβαια για μικρές διορθώσεις της τάξης + 5 cm (του φορέα) αλλά τα τελικά σχέδια πρέπει να είναι με απόλυτη ακρίβεια !!!
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Δεν πρέπει να εφαρμόζει το παράρτημα Γ του ΕΑΚ όπως και δεν πρέπει να εφαρμόζει τον ΕΚΩΣ για τα μέλη από σκυρόδεμα.
chronism Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 TON ΕΚΩΣ δεν τον εφαρμόζει σίγουρα..μόνο EC2 όσο αφορά τον αντισεισμικό έχει ΕΑΚ2000/2003
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Τον αντισεισμικό όσο αφορά το φάσμα. Το παράρτημα Γ όμως δεν νομίζω ότι το κάνει. Τουλάχιστον δεν το αναφέρει πουθενά από όσο έψαξα.
chronism Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Συμφωνώ (και εγώ από ότι έψαξα )
iogeo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Κάποτε (νομίζω ήταν πέρσι) είχα δοκιμαστική του RCAD (και του ROBOT) και αν ενθυμούμαι καλά κατά την εισαγωγή του φορέα στο RCAD μπορούσες να επιλέξεις σταθερή κορυφή του μεταλλικού υποστυλώματος -κάτι αντίστοιχο με τη σταθερή κορυφή του FESPA- έτσι σε περίπτωση αλλαγής της διατομής μπορούν οι εξωτερικές διαστάσεις του κτιρίου να παραμένουν σταθερές! επειδή ήρθε η ώρα να απαλλαγώ από το INSTANT που το δουλεύω στο γραφείο (που παρεπιμπτόντως έβγαλε καινούριο patch αναβάθμισης 5.3.1) σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το ROBOT... Μετά από επικοινωνία με τον αντιπρόσωπο του, είπε πως θα μου στείλει δοκιμαστική έκδοση με HASP ενός μηνός. Οπότε και αναμένω!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα