Pappos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 Δεν έχω premium, δες p.m. σου.
ppetros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 Pappos, αν μπορείς να τα ξανα-ανεβάσεις κάπου αλλού. Ευχαριστώ....
bound Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 εχει ασχοληθει κανεις με τα μεμονωμενα modules rc beams, columns κλπ?εχω τη 2009 εκδοση και οταν κανω κλικ πανω της μου βγαζει μηνυμα οτι ο ευρωκωδικας 1992-1-2 2004 ειναι σε ντεμο μορφη και αλλα δυο παρομοια μηνυματακια.το εχει συναντησει κανεις?ενω το κουμπι για τα τοιχωματα κολλαει οταν το παταω...πολλα προβληματα.το ιδιο και για τα μεμονωμενα πεδιλα.επισης γνωριζει κανεις αν υπαρχει κανενα ελληνικο manual απο τον πωλητη?εγω δεν εχω καταφερει να βρω ακρη Συμπληρώστε την ειδικότητα σας στο προφίλ σας. Ευχαριστώ.
jim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2010 Παιδια απο ελληνικα τι εχει το 2010? Οτι ειχε κ το παλιοτερο Robot δηλαδη κυριως μονο το output? Η'ειναι τα παντα στα ελληνικα? Kατι online training κ κατι αλλα κολπα που πλασαρει η autodesk ισχυουν κ για το Robot? Ουτε forum δεν εχουν για το συγκεκριμενο προγρμμα.. δε στελνουμε κανα μαζικο email μπας κ φτιαξουν κανενα?
kourepai Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Παιδιά, είναι εύκολο να μου στείλει και εμένα τα video tutorials, γιατί όλα τα links είναι νεκρά? Και ακόμα αν είναι εύκολο και τα tutorials? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
iovo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Μπορεί να μου πεί κάποιος ποιές είναι οι διαφορές μεταξυ Robot Structural Analysis v11 Commercial New και Robot Structural Analysis v11 Professional ?
lightname Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Δεν απανατάει τα παραραπάνω αλλά το βρήκα ενδιαφέρον. http://www.excitech.co.uk/products/Autodesk_2011/robot_structural_analysis_2011.pdf
iovo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Τελικά η απάντηση υπάρχει εδώ http://images.autodesk.com/adsk/files/robot_structural_faq.pdf στην σελίδα 5
nik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Επομένως οι διαφορές δεν είναι μόνο στον αριθμό κόμβων και μελών Εάν κάποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με ΚΑΝΕΠΕ τότε θα χρειαστεί και τα pushover και τα transient analysis.
lightname Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Είναι για το 2010. Δεν υπάρχει δυνατότητα κάτι να αλλάξει στην 2011;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα