Lilly73 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2022 Υπαρχει διαφορά μεταξύ του παραδοσιακού και διατηρητέου κτίσματος; Ξέρω οτι το διατηρητέο κηρύσσεται με ΦΕΚ και απαγορεύεται η κατεδάφισή του. Με το παραδοσιακό είναι το ίδιο;;
Arche Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2022 δεν το γνωρίζω καλά το θέμα σου, με πρώτη όψη όμως ναι λέω υπάρχει διαφορά. Το παραδοσιακό δεν είναι οπωσδήποτε διατηρητέο, άλλο αν θες εσύ, κάποιος να το διατηρήσει. Το επόμενο που είπες ότι το διατηρητέο δεν επιτρέπεται να κατεδαφιστεί, σίγουρα δεν ξέρω όλες τις συνθήκες και τις κατά τόπους διατάξεις. Δεν ξέρω αν κάτι είναι επικίνδυνο να πέσει, δεν ξέρω αν κάτι πέφτοντας μπορεί να σκοτώσει έναν άνθρωπο αν είναι αδύνατη η μερική έστω κατεδάφιση, αποκατάσταση ή επισκευή τμήματος.
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2022 (edited) Υπάρχει και η περίπτωση κήρυξης ολοκλήρου/ων παραδοσιακού/ών οικισμού/ών, όπως επί παραδείγματι αυτή εδώ. Νομίζω εξηγεί επαρκώς τι ορίζεται ως παραδοσιακό. Edited Μάρτιος 29 , 2022 by JohnnyHoliday
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα