george08 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2022 Καλημέρα Όταν εκδίδουμε ΤΠΥ προς άλλους μηχανικούς, πρέπει να γίνει παρακράτηση φόρου 20%. Στην εφαρμογή timologio, στη λίστα με τους φόρους που μπορούμε να επιλέξουμε, με 20% έχει μόνο το "Παρακρατούμενοι: Περ. δ’- Αμοιβές Συμβουλών Διοίκησης - 20%". Αυτό επιλέγουμε; Ή το "Λοιπές παρακρατήσεις φόρου"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2022 Αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george08 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2022 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2022 Ποιο από τα 2 που γράφω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2022 Αυτό με το 20%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2022 1 hour ago, george08 said: "Παρακρατούμενοι: Περ. δ’- Αμοιβές Συμβουλών Διοίκησης - 20%". Αυτό. Ίδια απορία είχα και εγώ και ρώτησα τον λογιστή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2022 12 ώρες πριν, george08 said: Καλημέρα Όταν εκδίδουμε ΤΠΥ προς άλλους μηχανικούς, πρέπει να γίνει παρακράτηση φόρου 20%. Στην εφαρμογή timologio, στη λίστα με τους φόρους που μπορούμε να επιλέξουμε, με 20% έχει μόνο το "Παρακρατούμενοι: Περ. δ’- Αμοιβές Συμβουλών Διοίκησης - 20%". Αυτό επιλέγουμε; Ή το "Λοιπές παρακρατήσεις φόρου"; Στο timologio δεν ξέρω αλλά στο mydata έχει την παρακάτω επιλογή Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikyonios Δημοσιεύτηκε 7 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε 7 ώρες πριν (edited) Καλησπέρα Ερώτηση. Συνεργάζομαι με ένα γραφείο και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να βάλω παρακράτηση. Μεταξύ Μηχανικών δεν είναι απαραίτητο. Αυτός για παράδειγμα δεν κόβει παρακράτηση χρόνια τώρα και δεν έχει πρόβλημα. Και η λογίστρια μου, μου είπε ότι και να μην βάλω παρακράτηση δεν υπάρχει πρόβλημα. Τελικά τι κάνουμε τώρα γνωρίζει κανείς σίγουρα; Εγώ παλιότερα που έκοβα σε εταιρείες και άλλους μηχανικούς πάνω από 300 ευρώ έβαζα παρακράτηση. H ίδια-ή παρεμφερούς περιεχομένου- δημοσίευση σε διαφορετικά θέματα και ενότητες του φόρουμ δεν επιτρέπεται. Παραμένει σε ισχύ μόνο η παρούσα. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33 Edited 6 ώρες πριν by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν On 31/3/2022 at 8:32 ΠΜ, george08 said: Στην εφαρμογή timologio, στη λίστα με τους φόρους που μπορούμε να επιλέξουμε, με 20% έχει μόνο το "Παρακρατούμενοι: Περ. δ’- Αμοιβές Συμβουλών Διοίκησης - 20%". Αυτό επιλέγουμε; Ή το "Λοιπές παρακρατήσεις φόρου"; Σε εταιρίες που κόβω μέσω του e-timologio σε ποσά άνω των 300 Ευρώ επιλέγω (κατόπιν οδηγιών από λογιστή και λογιστήρια εταιριών) την περίπτωση δ' "αμοιβές συμβούλων Διοίκησης-20%) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα