高嫣 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2022 (edited) Καλημέρα, **** Δούλευω σε μια διεθνή εταιρεία και έχω ανεβάσει αγγελιές αλλα βιογραφικά δενέχω λαβει καθόλου. Η αναζήτηση μηχανικών, επαγγελματιών και γενικώς πάροχων υπηρεσιών δεν επιτρέπεται σε θέματα του φόρουμ. To μήνυμά σου έχει τροποποιηθεί καταλλήλως. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ Pavlos33 Edited Απρίλιος 6 , 2022 by Pavlos33
Bill22 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2022 (edited) Περίεργο μου ακούγεται. Linkedin και kariera.gr ανεβάσατε αγγελία; Υστ: μπορεί να είναι έμμεση διαφήμιση αλλά είναι τα πιο γνωστά στην Ελλάδα ( κατά τη γνώμη μου βέβαια) Edited Απρίλιος 5 , 2022 by Bill22
Didonis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2022 κ. Γκάο Γιαν Αρχιτέκτονες που να αναζητούν δουλεία, δεν θα βρεις όσο και να ψάξεις. Δουλειά ναι... και επ ευκαιρία δηλώνεις επαγγελματίας τεχνικού κλάδου. Προσδιόρισε το και φυσικά αγγελία δεν έχεις βάλει εδώ.
Arche Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2022 Που την έχεις βάλει την αγγελια ;
Recommended Posts