tetris Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2023 Αν μπορείς να "χωρέσεις" τις κατασκευές στο 3*4, μην ασχολείσαι με την απόσταση των 15 μ. Έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει αρτιότητα-οικοδομησιμότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_topo Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2023 (edited) Δεν μπορώ να τις χωρέσω, δυστυχώς.. Επίσης, την απόσταση των 15 μέτρων την ανέφερα γιατί από το όριο αυτό του ευρύτερου και στα 15μ. ξεκινά το γήπεδό μου. Εκεί θα έπρεπε λογικά να υπολογίζω 4 μέτρα μήκος και 3μ. πλάτος για να ορίσω το ορθογώνιο παραλ/μό μου. (όχι δηλαδή για αρτιότητα/οικοδομησιμότητα). Αν δηλαδή κάποιος ανατρέξει στο συμβόλαιο αυτό δεν θα μου ζητήσει 'το λόγο' που το όρισα πιο πέρα? Συν ότι15μ. + 4μ και πάλι ο οικίσκος εκτείνεται πέραν των 19 αυτών μέτρων. Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεστε τη περιγραφή και τι εννοώ. Θα αναρτήσω σκαρίφημα.. skarifhma.pdf Edited Μάιος 18 , 2023 by the_topo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2023 από το (μακρινό) 86 δικαιολογούνται οι όποιες αλλαγές, ακόμη και λόγω χρησικτησίας επί πλέον, έχεις και την αβάντα του Κτημ/γίου δες το με το συμβ/φο, κι αν δεν υπάρχει πρόβλημα, προχώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2023 @the_topo Καλησπέρα. Καταρχάς να σε συγχαρώ που το παλεύεις και προσπαθείς να κάνεις εφαρμογή τίτλου όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα συμφωνήσω με το συνάδελφο @tetris . Πως να οριστεί σήμερα με ακρίβεια ένα τοπογραφικό (πιθανώς με κορδέλα) εποχής δεκαετίας 80 και να ταυτιστεί μάλιστα ένα ορθογώνια χωρίς καμία εξάρτηση παρά μόνο βάσει του μήκους ενός ευθύγραμμου τμήματος, ειδικά δε όταν δεν υπάρχουν υλοποιημένα όρια και υποθέτω κανείς από τους συνιδιοκτήτες δεν γνωρίζει να σε κατατοπίσει. Θα κάνεις ότι καλύτερο μπορείς προσεγγίζοντας την κατάσταση. Δεν βλέπω άλλες επιλογές. Έχεις το Κτηματολόγιο που "δίνει" το περίγραμμα της έκτασης και έχεις και την δήλωση ιδιοκτητών για τα όρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_topo Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2023 (edited) Καλημέρα και ευχαριστώ, και τους δύο για τις απαντήσεις. Υπάρχει κάποια ανοχή/απόκλιση μεταξύ της επιφάνειας και των πλευρών που πρέπει να δείξω στο ΤΔ μου εν συγκρίσει με αυτά που υποδεικνύονται στο κτηματολόγιο? Edited Μάιος 19 , 2023 by the_topo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntanos Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2023 Προς το παρόν υπάρχει μόνο η αποδεκτή απόκλιση ως προς το εμβαδό, η οποία αναγράφεται στο κτηματολογικό διάγραμμα του ακινήτου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα