GEORGE KARA Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Γεια σας,έχω ενα χώρο ανεξάρτητο ο οποιος σε άδεια της πολεοδομίας φαινεται ως κατοικια και μου λένε από τον οαεδ οτι θέλουν να φαινεται ως επαγγελματική στέγη ρωτάω στη πολεοδομία και μου λέει δεν χρειαζεται καποια αδεια γνωρίζει κανεις κατι?
ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Είναι θέμα αλαγής χρήσης από κατοικία σε γραφείο. Μπορεί αυτοί του ΟΑΕΔ να τα παραλένε και να μην απαιτηθεί κ'ατι τέτοι τελικά.
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Η πραγματική του εικόνα εννοούν. Δεν μπορω να πιστέψω ότι εννοούν την άδεια της πολεοδομίας ! Δηλαδή, όλα όσα έχουν σχολιαστεί και στο αντίστοιχο topic : ανεξάρτητη είσοδος (να μην είναι μέσα σε διαμέρισμα που έχει και παράλληλη χρήση κατοικίας), να είναι κατάλληλα εξοπλισμένο κλπ. Αν εννοούν για την άδεια, τι να σου πω, πρώτη φορά το ακούω. Ξαναρώτα πάντως.
myri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Γεια σας,έχω ενα χώρο ανεξάρτητο ο οποιος σε άδεια της πολεοδομίας φαινεται ως κατοικια και μου λένε από τον οαεδ οτι θέλουν να φαινεται ως επαγγελματική στέγη ρωτάω στη πολεοδομία και μου λέει δεν χρειαζεται καποια αδεια γνωρίζει κανεις κατι? έλεος!!!!!! για τεχνικά γρφεία,δικηγοτικά γραφεία, συμβολαιογραφικά γραφεία δεν απαιτείται μόνο ιατρεία, τουριστικά γραφεία, γραφεια διαιτολόγου απαιτούν άδεια και έλεγχο από τη Νομαρχεία απάτησέ τους πως δεν απαιτείται
anka Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Παρακαλώ να μην εξελιχθεί το παρόν σε θέμα συζήτησης της επιδότησης του ΟΑΕΔ. Γι' αυτή τη συζήτηση δείτε εδώ: http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=1063 Οι άσχετες με το παρόν δημοσιεύσεις, θα μεταφέρονται εκεί.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα