NikoGkot Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2022 Είμαι νέος μηχανικός και προσπαθώ να καταλάβω τι πακέτο πρέπει να αγοράσω από τη 4Μ προκειμένου να συντάξω μια Η/Μ μελέτη. Βλέπω ότι στο site τους έχουν το ΠΛΗΡΕΣ Η/Μ ΠΑΚΕΤΟ ADAPT-FINE/AutoFINE Τιμή: 2,450.00 EUR παράλληλα όμως έχουν και Πρόγραμμα Συνδρομής 2022: Η/Μ ADAPT/FCALC μέχρι 5 εφαρμογές Τιμή: 120.00 EUR Σε τι αποσκοπεί αυτός ο διαχωρισμός; Απαιτούνται και τα δύο; Αν το δεύτερο είναι μόνο για τεχνική υποστήριξη και αναβαθμίσεις τότε γιατί έχει τον περιορισμό των 5 εφαρμογών; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει, καθώς το τμήμα υποστήριξης τους δεν φαίνεται να θέλει να μου εξηγήσει τα παραπάνω;
akis73 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2022 (edited) Καλημέρα, η 1η τιμή δηλ. τα 2.450,00 αφορά πληρωμή εφάπαξ για αγορά του λογισμικού. Η 2η τιμή δηλ. τα 120,00 EUR αφορά το ετήσιο συμβόλαιο υποστήριξης που πρέπει να πληρώνεις ώστε να έχεις την τελευταία έκδοση και για παροχή υποστήριξης. Η τιμή των 120 EUR αφορά μέχρι 5 εφαρμογές, για >5 τότε μου φαίνεται η τιμή είναι 145 EUR, ενώ για το σχεδιαστικό του Fine είναι 85 EUR. Για ποιό λόγο δεν θέλει το τμήμα υποστήριξης να σου εξηγήσει, μήπως δεν κατάλαβες εσύ κάτι; Edited Απρίλιος 11 , 2022 by akis73 1
NikoGkot Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2022 Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι θα πει 5 εφαρμογές ; Εννοεί 5 μελέτες; Έχει περιορισμό δηλαδή στο πόσες μελέτες θα κάνεις; Αν δεν αγοράσω το ετήσιο συμβόλαιο μπορώ να δουλέψω μόνο με την αγορά του λογισμικού (2.450) ; Μπορώ να αγοράσω μόνο το ετήσιο συμβόλαιο χωρίς την πρώτη τιμή αν το θέλω μόνο για ένα έτος ή μόνο για 5 μελέτες ;
Konstantinos IB Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2022 (edited) 1 ώρα πριν, NikoGkot said: Εννοεί 5 μελέτες; Όχι, εννοεί 5 εφαρμογές (π.χ: Ηλεκτρολογικά, Μονοσωλήνιο, Πισίνες, Απώλειες, Παθητική Πυροπροστασία...). Επιλέγεις απ' όλο το πακέτο των εφαρμογών τις 5 σημαντικότερες για σένα και σου παρέχει τεχνική υποστήριξη καθώς και τυχούσες ανανεώσεις σε αυτές. Μελέτες με την κάθε εφαρμογή μπορείς να κάνεις όσες θες. 1 ώρα πριν, NikoGkot said: Αν δεν αγοράσω το ετήσιο συμβόλαιο μπορώ να δουλέψω μόνο με την αγορά του λογισμικού (2.450) Φυσικά. Με τα manual των εφαρμογών...και λίγο φόρουμ "Μηχανικός". 😂 Edited Απρίλιος 12 , 2022 by Konstantinos IB 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα