Evan Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 balance tank (δεξαμενή εξισορρόπησης) : μπαλαστάιν Link to comment Share on other sites More sharing options...
preki Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Αν ήξεραν να μιλάνε ελληνικά,τότε μάλλον θα μπορούσαν να κάνουν κ καλύτερη δουλειά.... Ωραία η ιδέα της στήλης,αλλά δυστυχώς έτυχε να είμαι η πρώτη που ενοχλήθηκε. Zavi,θεωρώ το σχόλιό σου μικρές κακίες και έλλειψη εμπειρίας στο γιαπί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Ωραία η ιδέα της στήλης,αλλά δυστυχώς έτυχε να είμαι η πρώτη που ενοχλήθηκε. Zavi,θεωρώ το σχόλιό σου μικρές κακίες και έλλειψη εμπειρίας στο γιαπί. "Εργολάβος μηχανικός" είναι καινούργια ειδικότητα; Ομολογώ ότι δεν την έχω ξανακούσει! Σε ποιές πόλεις υπάρχουν σχολές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrafiot Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Άλλο ένα thread που θα πάρει φωτιά!!!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisven Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 εκτόσ και αν τη σβήσει ένας πυροσβέστης ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmel Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Άντε συναδελφοι ξεκινήστε.. είμαι πολύ περίεργη να μάθω καινούργιες λέξεις. Και νομίζω ότι όλοι οι νέοι συνάδελφοι αυτό περιμένουν! Πως θα συνενοηθούμε με τις υπολοιπες ειδικότητες που ασχολούνται με την οικοδομή προς αποφυγή παρεξηγήσεων!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Οριστε kosmel Γομαλάκα (η) (τουρκ. gomalaka): ρητινη για το γυαλισμα ξυλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
preki Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 "Εργολάβος μηχανικός" είναι καινούργια ειδικότητα; Ομολογώ ότι δεν την έχω ξανακούσει! Σε ποιές πόλεις υπάρχουν σχολές; tpanag, μία ήταν η σχολή αυτή, είχε ανοίξει για μένα κι όταν αποφοίτησα έκλεισε. Σε κάλυψα ή να συνεχίσω? Θέσε μου απορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisven Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 πέρα από την πλάκα και χωρίς εντάσεις είναι άλλο πράγμα να δηλώνεις μηχανικός - εργολάβος και άλλο εργολάβος μηχανικός. αν είναι το δεύτερο, πως να το κάνουμε, είναι ερειστικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmel Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 @preki Δεν νομίζω ότι ο tpanag είπε κάτι κακό... και δεν μπορώ να καταλάβω το ύφος της απάντησης σου... Νομίζω ότι όλοι απορούμε με την ειδικότητα που δηλώνεις. Αν θες κάνε μια επεξήγηση για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα