TSDimi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2022 (edited) Καλημέρα. Μου βγάζει στο Autocad ότι λείπει το CCS.shx . έχει παρόμοιο πρόβλημα κάνεις και αν ναι, πως το έχει λύσει; Edited Απρίλιος 22 , 2022 by Pavlos33 έγινε αλλαγή τίτλου για καλύτερη κατανόηση του θέματος-Pavlos33
akis73 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2022 Αν κάνεις cancel δεν σου ανοίγει το σχέδιο;
TSDimi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2022 Ανοίγει παλιότερα είχα κανει κάτι και το ανοιγε με την μια χωρις να δειχνει κατι τετοιο και δεν το θυμαμαι/ Ρωτάω αν εχει κανεις κάτι παρόμοιο./
gdaoulari Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2023 Εγώ δημιούργησα ένα αντίγραφο της γραμματοσειράς simplex.shx (θα μπορούσε να επιλέξει κανείς οποιαδήποτε άλλη) μέσα στο φάκελο των γραμματοσειρών του προγράμματος (για χρήστες AutoCAD: C:\Program Files\Autodesk\AutoCAD 20xx\Fonts), το μετονόμασα CCS.shx και σταμάτησε να βγάζει την ειδοποίηση. 1
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2023 είχα βρει αυτό -Δεν ξέρω όμως αν μπορεί να σας βοηθήσει! γραμματοσειρες SHX.docx 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα