evaki Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 Το Elle Decor φωτογράφησε και κριτικάρει το μουσείο Ακρόπολης εδώ: http://www.rdekko.com/
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Κάποτε για να το προμετρήσω και κοστολογήσω έφαγα 1,5μήνες. Μ' αρέσει αν εξαιρέσω την υπερβολική κατά τη γνώμη μου χρήση του ωπλ. σκυροδέματος.
Evan Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 όσο βλαχομπαρόκ πάει το μουσείο και η εισαγωγή του el decor για την Αθήνα τραγική και εμμετική
d2m Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Είμαι κι εγώ από αυτούς που δεν..... Δεν... σαν τοποθεσία, δεν... αρχιτεκτονικά, δεν... ως χώρος ανάδειξης των εκθεμάτων.... δεν.... χιλιοσυζητημένα. Άοσμο, άχρωμο, άγευστο.
GEKA Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Ωραίο και εντυπωσιακό. Ε στο βάθος της φωτο μα μην έχουμε και λίγο από σύγχρονη Ελλάδα. Εννοώ τις κεραίες tv.
gio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Ωραίο και εντυπωσιακό. Ε στο βάθος της φωτο μα μην έχουμε και λίγο από σύγχρονη Ελλάδα. Εννοώ τις κεραίες tv. Σωστα δεν το ειχα προσεξει .... όπως και αυτοι που εκαναν το site του νεου μεγαλου Μουσειου Ακροπολεως!!!
ss_sk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Μπόριιιιιιιιιιιιινγκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν το περίμενα να το πω ποτέ αλλά θα προτιμούσα (στη χειρότερη) ένα Gehry.
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Πες μας κι άλλα ντε! Εύα εγώ κατασκευαστικά το είδα το θέμα. Απλά μίλησα για το μπετόν και τους πασσάλους καθώς τα θεώρησα υπερβολικά για τέτοιο έργο-μνημείο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα