lnmar Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2022 Χαίρετε, έχω κάνω αποτύπωση υφιστάμενης κατάστασης σε διαμέρισμα ισογείου. Πρόκειται να γίνει νέα σύσταση ορ.ιδιοκτησίας και νέο συμβόλαιο μεταβίβασης.Τα τετραγωνικά της αποτύπωσης συμπίπτουν με τα νόμιμα,δηλωθέντα τετραγωνικά (104.10τμ) .Μαζί με την εξωτερική θερμομόνωση, ωστόσο, που μπήκε πέρυσι με ΕΕΔΜΚ, το συνολικό εμβαδόν είναι 107.10 τμ. Εγώ τι τετραγωνικά πρέπει να περιγράψω το διαμέρισμα,θα λάβω υπόψιν μου τα έξτρα της θερμομόνωσης (και άρα αλλάζει Ε9 κλπ κλπ),ή τα αφήνω ως έχουν,αφού δε μετράει και στη δόμηση η εξ.θερμομόνωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guthwik Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2022 @lnmar^Όπως είναι το αφήνεις. Δεν αλλάζει το εμβαδόν του διαμερίσματος επειδή μπήκε εξωτερική θερμομόνωση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lnmar Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2022 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2022 7 minutes ago, Guthwik said: @lnmar^Όπως είναι το αφήνεις. Δεν αλλάζει το εμβαδόν του διαμερίσματος επειδή μπήκε εξωτερική θερμομόνωση. Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα