rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2009 εδω ειναι μανίκι στο σχέδιο χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dratsiox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2009 Rigid το ξερεις ότι κάτι που μας παιδεύει στο σχεδιο, σίγουρα θα παιδέψει και το συνάδελφο στο εργοτάξιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2009 dratsiox το ξερω, αλλά δεν μπορώ εδω να κάνω αλλιώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2009 Πες τα ρε "Ο Ντε Σου". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Δεν το έχω κανει-δει κάπου αλλά φαντάζομαι ότι αν τα διαστασιολογήσεις με βάση το μικρότερο μέλος σε κάθε ένα δεν θα έχεις πρόβλημα. Παίζει ρόλο η εκκεντρότητα σε τέτοιες περιπτώσεις ? Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σε πάρα πολλά κομμάτια το συζητούσαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2011 Εχω ενα θεματακι με μια συμμικτη κατασκευη... Οπως βλεπετε στο σκαριφημα εχω ενα προβολο 1.7μ παραλληλα στις νευρωσεις του χαλυβδοφυλλου και στις κυριες δοκους... Μπορει καποιος εμπειροτερος να μου εξηγησει πως υλοποιειται αυτο κατασκευαστικα και αν ειναι στατικα αποδεκτη η λυση του σκαριφηματος?? Εκτιμω οτι ο προβολος θα γινει κανονικα με ξυλοτυπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2011 Πόσο είναι το max και το Min πάχος του σκυροδέματος στο σύμμικτο φορέα; Κανονικά θα πρέπει να υπάρξει άνω οπλισμός ο οποίος θα συνεχίζει μέσα στο πρόβολο διαστασιολογιμένος για τη ροπή παρειάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2011 Το υψος του χαλυβδοφυλλου ειναι περιπου 8εκ και αλλα τοσα περιπου το υψος του σκυροδεματος... Ναι για τον οπλισμο εννοειται... Δεν ειναι αυτο το προβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2011 Τις διαδοκίδες δεν μπορείς να τις συνεχίσεις έως το πέρας του προβόλου; Ποιο είναι το πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2011 Να κανω προβολοδιαδοκιδες?? Δεν εχει νοημα κανενα, ασε που τις θελω για αρχιτεκτονικους λογους.. Θα ειναι εμφανης ο προβολος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα