Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα με μηχανικό


Recommended Posts

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα που έχω με έναν μηχανικό, συγκεκριμένα με τη συμπεριφορά του και δε ξέρω αν υπάρχει κάποια διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου όπως έχουν δικηγόροι και γιατροί. Το πρόβλημα μου έχει ως εξής, αγόρασα ένα σπίτι σε πολυκατοικία που είχε χτίσει ο πατέρας του και τους ανήκαν οικογενειακώς κάποια διαμερίσματα. Εγώ συγκεκριμένα πήρα ένα από την αδερφή του, σε όλη τη διαδικασία προσφέρθηκε να βοηθήσει οικειοθελώς στην ανακαινιση και μάλιστα να μου υποδείξει να μπω και στο εξοικονομώ και γενικά στην αρχή όλα κυλούσαν καλά. Ξαφνικά και όταν πιθανόν είδε ότι παίρνω προσφορες για την ανακαίνιση και από άλλες εταιρείες η συμπεριφορά του γύρισε εντελώς αντίθετα. Τέλος πάντων κατάφερα και βρήκα εταιρεία αφού ξενέρωσα με τη συμπεριφορά του,μπήκα και στο εξοικονομώ και όλα καλά.......μέχρι που ξεκίνησε η ανακαίνιση όπου ως ιδιοκτήτης και γνώστης από τη πρώτη ώρα είχα απειλές για αστυνομία, για το τάδε,για το δινα κτλ. Είχα βγάλει νομιμότητα άδεια εργασιών μικρής κλιμακας και άρχισε να ζητάει μελετη στατικότητας κτηρίου για τη μόνωση δωματος που ήθελα να βάλω και άλλα κουλά που δήθεν ως μηχανικός και γνώστης θα με πίεζε στο να με εμποδίσει να προχωρήσω. Εν κατακλείδι όλη αυτή η συμπεριφορά δεν έρχεται σε αντίθεση με κάποιο κώδικα δεοντολογίας μεταξύ μηχανικών; Επειδή δεν πήρε τη δουλειά και του ανήκουν δύο εξ αδιαιρέτου διαμερίσματα στην οικοδομή (με τη πρόφαση ως ιδιοκτήτης) μπορεί να κάνει τον καουμπόι χωρίς να μπορεί να τον σταματησει κάτι πειθαρχικό; Το ότι ζητάει πράγματα που δεν ισχύουν δεν δείχνουν ότι είναι άσχετος με τη δουλειά του; Συγνώμη αν κούρασα αλλά με προβληματίζει δύο χρόνια τώρα και έφτασα στο αμήν να δω πως μπορώ να τον αντιμετωπίσω.

Υγ η άδεια βγήκε με υπογραφές του 70% του καταστατικού της οικοδομής, αυτόν δεν τον ρώτησα καθόλου.

Edited by pafel82
Λάθος λέξη
Link to comment
Share on other sites

Όλα αυτά αποτελούν ζητήματα μεταξύ εσάς και κάποιου τρίτου.

Αρμόδιο για όποια αντιδικία είναι τα δικαστήρια οπότε μιλάτε με τον δικηγόρο σας και δεν αφορά το Δημόσιο Φόρουμ τι σας είπε ή σας έκανε κάποιος επαγγελματίας ή τι του είπατε ή του κάνατε εσείς.

Εδώ δεν δικάζουμε ούτε καταδικάζουμε ειδικά αν υπάρχει μόνο η μια πλευρά σε περιγραφή καταστάσεων.

Το θέμα κλειδώνει.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.