pk10gr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2009 Μα στην ουσια και ο θορυβος σε αυτα τα επιπεδα περι σεισμου προκειται.. Αντι για σεισμικα κυματα εχεις κυματα ηχου..
paktomenos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2009 ...βέβαια εκεί δεν έχουν και οικονομικό πρόβλημα όταν τα ταξί τους είναι ρολς ρόις και 600ρια μερσέντες Γιατί εμείς έχουμε ? Οι γερμανοί (bmw κλπ) ξεπουλάνε κάθε χρόνο. Βρείτε μου λύση για την θερμομόνωση, και το φτιάχνω αύριο το πρωί.
lightname Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 http://www.amazon.com/Concrete-House-Building-Efficient-Insulating/dp/1402736290/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1255528663&sr=1-1 http://www.amazon.com/Insulating-Concrete-Forms-Construction-Manual/dp/0070670323/ref=pd_sim_b_3 Για κάτι τέτοιο δεν συζητάτε;;
sakistsalikis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 όταν συγκρίνουμε τούβλο με σκυρόδεμα εχω μια παρατήρηση να κάνω. Στην περίπτωση του σκυροδέματος αναγκαστικα θα χρειαστεί εσωτερική ή εξωτερική θερμομόνωση. Το αντίστοιχο με τούβλο θεωρώ ότι είναι ο μονός τοίχος με εσωτερική ή εξωτερική θερμομόνωση ξανά. Αποψη μου ειναι οτι με σκυρόδεμα δε φτιάχνεις σπίτι αλλα κάστρο. Επίσης αποψη μου ειναι οτι το κόστος θα εκτοξευτεί, ολα τα συνεργεία θα ζητήσουν παραπανω χρήματα για το εξειδικευμένο σε σχέση με το συνηθες. Εγω σαν ΗΜ δεν θεωρω οτι με βολευει καθολου το σκυροδεμα στους τοίχους και πιστευω οτι θα χρειαζόταν πολυ περισσότερα χρηματα για να αναλάβω μια τέτοια δουλεια και να κερδίσω.
frightnight Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 το κόστος θα εκτοξευτεί Έτσι δεν φτιάχνουν τις εκκλησίες;Εκεί το κόστος δεν ειναι πρόβλημα!
ss_sk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 ...θα χρειαζόταν πολυ περισσότερα χρηματα για να αναλάβω μια τέτοια δουλεια και να κερδίσω. Συγγνώμη, τί να κερδίσεις?
agrafiot Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Αν επενδύεις με πέτρα η κατασκευή φέροντος οργανισμού από τοιχία μπετόν είναι μονόδρομος. Επίσης η ηλεκτρολογική εγκατάσταση δεν είναι και τόσο μπελας. Τα περνάς όλα στο δάπεδο. Το έχω κάνει, και το κόστος δεν είναι εξωφρενικό, ειδικά αν δουλέψεις με 20άρια τοιχία και πεδιλοδοκούς. Αυτός που δεν βγάζει λεφτά είναι ο εργολάβος καλουπατζής. Αλλά για αυτόν δεν μας νοιάζει!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα