Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2023 Προσωπικά δεν το συμπληρώνω σε ανάλογες περιπτώσεις. Το αναγράφω στα σχόλια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2023 θα συμφωνήσω με τον Παύλο, αφού κάνω ακριβώς το ίδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppanag Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2023 Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση να συμπληρωθεί ΚΑΕΚ σε περιοχές που δεν έχουν λειτουργούν κτηματολόγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Langouel Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2023 (edited) (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Συνάδελφοι καλημέρα, Διαμέρισμα / οριζ. ιδιοκτησία αγοράστηκε από τον πελάτη μου, μαζί με αποθήκη υπογείου που είναι οριζ. ιδιοκτησία με χιλιοστά. Στο σύστημα του ΤΕΕ για την Ταυτότητα, δηλώνω την αποθήκη ως ξεχωριστή ιδιοκτησία, βάζοντας ξεχωριστό ΚΑΕΚ από του διαμερίσματος? Θα πρέπει να έχει άλλο ΚΑΕΚ? Ο πελάτης μου έστειλε μόνο ένα έντυπο κτηματολογίου. Και πώς το γράφουμε στο ανάλογο χωρίο? Είναι της μορφής 120990000000 και άλλα 6 ψηφία ακολουθούν. Δεν μου είναι σαφές τί ψηφία πρεπει να συμπληρώσω μετά τα 12 πρώτα ψηφία και την κάθετη /. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited Μάιος 13 , 2023 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2023 Στο Κτηματολόγιο, κάθε ο.ι. καταχωρίζεται με διαφορετικό ΚΑΕΚ π.χ. ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ / ΥΥ / ΖΖ όπου: το πρώτο (δωδεκαψήφιο) νούμερο αφορά στο γεωτεμάχιο το δεύτερο στον αριθμό της κατακόρυφης (κάθετης) ιδιοκτησίας το τρίτο στον αριθμό της οριζόντιας, εννοείται ότι, όταν δεν έχουμε κάθετες ή οριζόντιες, το αντίστοιχο νούμερο είναι 0 (μηδέν) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2023 On 3/5/2023 at 12:55 ΜΜ, Langouel said: (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Συνάδελφοι καλημέρα, Διαμέρισμα / οριζ. ιδιοκτησία αγοράστηκε από τον πελάτη μου, μαζί με αποθήκη υπογείου που είναι οριζ. ιδιοκτησία με χιλιοστά. Στο σύστημα του ΤΕΕ για την Ταυτότητα, δηλώνω την αποθήκη ως ξεχωριστή ιδιοκτησία, βάζοντας ξεχωριστό ΚΑΕΚ από του διαμερίσματος? Ναί Θα πρέπει να έχει άλλο ΚΑΕΚ? Ναί Ο πελάτης μου έστειλε μόνο ένα έντυπο κτηματολογίου. Και πώς το γράφουμε στο ανάλογο χωρίο? Είναι της μορφής 120990000000 και άλλα 6 ψηφία ακολουθούν. Δεν μου είναι σαφές τί ψηφία πρεπει να συμπληρώσω μετά τα 12 πρώτα ψηφία και την κάθετη /. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αυτό δεν είναι ΚΑΕΚ. Είδατε να γράφει "ΚΑΕΚ:" ??? Μάλλον σας ο πελάτης σας έφερε το έντυπο βεβαίωσης δήλωσης στο κτηματολόγιο, το οποίο δεν μπορεί να έχει το ΚΑΕΚ. Στην περιοχή του ακινήτου υπάρχει λειτουργούν κτηματολόγιο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωνσταντίνα Χ. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2023 (edited) Καλημέρα, Μας ζητάει ο ιδιοκτήτης ενός συγκροτήματος κατοικιών, 7 ηλεκτρονικές ταυτότητες (μια για κάθε οίκημα) και μια για υπογειο-κοινοχρηστο. Για το οικόπεδο δεν υπάρχει ΚΑΕΚ ούτε σύσταση πως το αντιμετωπιζουμε; Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. akis73 Edited Ιούνιος 15 , 2023 by akis73 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decision_Maker Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2023 Δεν γίνεται, γιατί η ηλεκτρονική ταυτότητα δημιουργείται για κάθε ιδιοκτησία. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει μία ενιαία (αδιαίρετη) ιδιοκτησία. O ΚΑΕΚ συμπληρώνεται μόνο εάν υφίσταται. Για ποιο λόγο συντάσσεται η ηλεκτρονική ταυτότητα; Μήπως για να συσταθούν οριζόντιες ιδιοκτησίες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα