Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προσφορά για μεταλλικό κτήριο.


Recommended Posts

Υπάρχει σκέψη για ανέγερση μεταλλικού κτηρίου ( στην Αττικη ) λόγω του αναπτυξιακού. 

Θα ήθελα μια εκτίμηση κόστους και επίσημη πρόταση σαν προσφορά.  Με ενδιαφέρει μονο το κέλυφος χωρίς την εσωτερική διαμόρφωση ( απλο βιομηχανικο κτηριο )

Ειναι για κατι συγκεκριμένο που εχει ξαναυλοποιηθει με εταιρεια απο την Λαρισα που πλέον δεν υπάρχει ( DSSTEEL).  Υπάρχει η προσφορα τους ( το 2006 ) που εχει καποια αναλυση , οι μελετες που ειχαν κατατεθει τοτε και τα δελτια αποστολης με τα υλικα που ειχαν χρησιμοποιηθεί.  Θελω ενα αντιγραφο του.

Απευθύνθηκα σε ενα γραφειο και μου ζητησαν αμοιβη μηχανικου για να κανει το σχεδιο και να βγαλουν το κοστος.

Σε επαφη με άλλη εταιρεια κατασκευης τετοιων κτηριων , αφου ρωτησαν την χρηση ( παιζει ρόλο ? ) δεν μου εδωσαν κατι συγκεκριμενο, παρα μονο την γνωμη τους που μπορει να φτασει με διαμορφωσεις κλπ. - τεραστιο νουμερο..

Ποσο δύσκολο είναι να υπάρξει μια τιμη για  Χ επι Χ επι χ  μετρα , ο σκελετος , οι καλύψεις με συγκεκριμενα βαρη κλπ που εχω ηδη απο την προηγουμενη κατασκευη?

Μου εχει δοθεί η εντύπωση οτι ολοι θέλουν να τους δώσεις 5-10.000 για να ξεκινήσουν να ασχολούνται και να δεσμευτείς μαζι τους χωρίς στην ουσία να σου εχουν πει απο πριν ποσο θα παει . 

Κανω κατι λάθος?

 

Edited by ATT
Link to comment
Share on other sites

Σε όλα τα έργα πρώτα γίνονται οι μελέτες και μετά γίνεται προϋπολογισμός κόστους του έργου.

Όλα τα υπόλοιπα είναι παραφιλολογίες που συχνά-πυκνά οδηγούν και σε ναυάγιο... Φαντάζομαι θα έχετε προσέξει ότι πολλά κτιριακά έργα δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ.

Αν βέβαια έχετε ήδη μελέτη στα χέρια σας, τότε μπορούν οι κατασκευαστές να δώσουν προσφορές. Βέβαια και πάλι μέχρι να βγει άδεια δεν θα ισχύουν οι προσφορές αυτές...

Link to comment
Share on other sites

2 ώρες πριν, ATT said:

....

Θα ήθελα μια εκτίμηση κόστους και επίσημη πρόταση σαν προσφορά.  ...

 

Δεν είναι επιτρεπτό στο Δημόσιο φόρουμ η κοστολόγιση έργο Μηχανικού ούτε ή προσφορές για αυτο.

Το θέμα κλειδώνει.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.