saltapidas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Τον ευχαριστω κι εγω και να τονισω πως θα μας λειψει ως επισης οτι τον περιμενουμε για περισσοτερες εποικοδομητικες συζητησεις. Μακαρι ολοι οι μοντς να δειξουν την συνεση, αμεροληψια, σοβαρότητα και δικαιοσυνη που χαρακτηριζε τον φιλο Αχιλλεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spy1551 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Saltapida-Έκτορα , μας δουλεύεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Συνάδελφοι, ευχαριστώ και πάλι. Αchille, ένα ευχαριστώ και από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrilis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Engineer και χρήστες του φορουμ , καλησπέρα . Η ευχή '' καλή επιτυχία '' είναι λανθασμένη γιατί πολύ απλά '' κακη επιτυχία '' δεν υπάρχει . Η επιτυχία είναι επιτυχία χωρίς προσδιορισμό . Αυτό το έμαθα και εγώ απο τον φιλόλογο Δ / ντη του σχολείου που υπηρετώ , όταν στα θέματα των ενδοσχολικών εξετάσεων που του έδωσα να μου υπογράψει ευχόμουν στους μαθητές μου '' καλή επιτυχία '' μου έκανε την επισήμανση αυτή και τον ευχαριστώ γι΄αυτό . Εγω λοιπόν θα έλεγα σε όλους όσους ανέλαβαν αυτόν τον ρόλο - ευθύνη '' καλή επίδοση '' στο έργο τους προς όφελος όλων όσων συμμετέχουν σε αυτό το φόρουμ ( αν και προτιμώ τη λέξη συνάντηση ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKAP Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Ευχαριστώ και εγώ τον Αχιλλέα για τη μεγάλη προσφορά του στο forum και, κυρίως, για την εξαιρετική και αντικειμενική άσκηση των καθηκόντων του συντονιστή. Καλή συνέχεια ως μέλος ... Engineer και χρήστες του φορουμ , καλησπέρα . Η ευχή '' καλή επιτυχία '' είναι λανθασμένη γιατί πολύ απλά '' κακη επιτυχία '' δεν υπάρχει . Η επιτυχία είναι επιτυχία χωρίς προσδιορισμό . Αυτό το έμαθα και εγώ απο τον φιλόλογο Δ / ντη του σχολείου που υπηρετώ , όταν στα θέματα των ενδοσχολικών εξετάσεων που του έδωσα να μου υπογράψει ευχόμουν στους μαθητές μου '' καλή επιτυχία '' μου έκανε την επισήμανση αυτή και τον ευχαριστώ γι΄αυτό . Εγω λοιπόν θα έλεγα σε όλους όσους ανέλαβαν αυτόν τον ρόλο - ευθύνη '' καλή επίδοση '' στο έργο τους προς όφελος όλων όσων συμμετέχουν σε αυτό το φόρουμ ( αν και προτιμώ τη λέξη συνάντηση ) . Ευχαριστώ και τον gavrilis για το καλό μάθημα ελληνικών που μας έκανε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saltapidas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Ευχαριστώ και εγώ τον Αχιλλέα για τη μεγάλη προσφορά του στο forum και, κυρίως, για την εξαιρετική και αντικειμενική άσκηση των καθηκόντων του συντονιστή. Aυτο λεω κι εγω... Αντικειμενικα σηκωνε φωτο του Χιτλερ και εδωσε το λαμπρο παραδειγμα βριζοντας στις υπογραφες του ως όφειλε ενας σωστος στυλοβατης του φορουμ αυτου... Θα μας μεινουν αξεχαστα τα διχως ειρωνια σχολια του (prow ton παππο πχ), οι πάντα ελευθερες απο λογοκρισια παρεμβασεις του ως μοντ, καθως και η ηρωικη του εξοδος απο την πισω πορτα διχως να πει ενα "γεια χαρα νταν μαγκες!", πιστος στις παραδόσεις του saint duo... Καλή συνέχεια ως μέλος ... Πραγματικα το πιστευεις αυτο;; @Spy Το Εκτορας που κολλαει; Προς μοντς-smods: Παρακαλω δειξτε ανοχη στα φιλοπαιγμόνως λεγομενα μου... Γνωριζετε καλα πως τωρα εχετε την ευκαιρια να διορθωσετε καποια πραγματα και να βαλετε τα πραγματα στην θεση τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spy1551 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Ελπίζω να παραιτήθηκε λόγω δουλειάς (ένα μεγάλο project). Oπότε αυτό είναι ευχάριστο για τα επαγγελματικά του. Καλά αυτό με τον Χίτλερ Εmo , ήταν κορυφαία στιγμή έμπνευσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saltapidas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Καλα, εισαι μεγάλo gossipακι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Ευχαριστώ κι εγώ από καρδιάς τον συνάδελφο Αchille για την ουσιαστική προσφορά του στο φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spy1551 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Απλά έτυχε να πέσουν στα χέρια μου κάποια σχέδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα