ckiriako Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Κριμα..... Ελπιζω Γιωργο να συνεχισεις να προσφερεις οπως εκανες τοσο καιρο. Καλη συνεχεια και ξεκουραση Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKAP Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 (edited) Λυπάμαι, ειλικρινά, για την είδηση, γιατί στα 3,5 περίπου χρόνια, που είμαι μέλος του forum, το είχα συνδέσει με την πολύτιμη, αστείρευτη και πάντα ωφέλιμη παρουσία του Γιώργου στην ομάδα των συντονιστών-υπερσυντονιστών. Είναι σίγουρο ότι θα λείψει, από τη συγκεκριμένη ομάδα, αλλά και από όλα τα μέλη, η παρουσία του συναδέλφου που έχει μοναδικό σκοπό και στόχο να προσφέρει συνεχώς και καθημερινά. Καλή συνέχεια φίλε Γιώργο ... Edited Ιούλιος 1 , 2012 by MAKAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 (edited) Γιώργη, ένα μεγάλο ευχαριστώ! Καλή συνέχεια! Edited Ιούλιος 1 , 2012 by AlexisPap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Είμαι σίγουρος ότι ο Γιώργος θα παραμείνει κοντά μας σαν ενεργό μέλος. Καλή συνέχεια φίλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
JTB Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Τα καλύτερα στον Γιώργο και από εμένα... ευχαριστούμε για το χρόνο, τη προσπάθεια και τα αποτελέσματα των κόπων σου όλο αυτό το καιρό. Ο εθελοντισμός δεν πέθανε το 2004 μετά τους Ολυμπιακούς... Είναι πιο σημαντικός όταν γίνεται ανώνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Συνάδελφοι καλημέρα και καλό μήνα ! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια . Με τιμούν ιδιαίτερα. Θα τα λέμε κάπου κάπου . Δεν θα εξαφανιστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Λυπάμαι για την απόφασή του αυτή... και που δεν μπόρεσα να τον μεταπείσω. Ο ilias με κάλυψε και δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Ευχαριστώ κι εγώ για τη προσφορά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Engineer Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Ο Γιώργος αποτελεί ένα υπόδειγμα συναδελφικότητας και συνολικά μια παρουσία προς μίμηση για την ανθρώπινη συμπεριφορά του. Ένας άνθρωπος που χαίρεται να μοιράζεται και να προσφέρει, με περίσσια ανιδιοτέλεια και τυχεροί όσοι είμαστε γύρω του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Ευχαριστούμε γιά την προσφορά σου . Καλή συνέχεια και επιτυχίες σε ότι κάνεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Να' στε καλά συνάδελφοι . Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Μου δίνουν χαρά και με τιμούν ιδιαίτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα