sundance Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Κυριε Γιωργο καλη συνεχεια, εξαιρετικη η συνεισφορα και σε γνωσεις αλλα και σε επαγγελματικη/συναδελφικη ηθικη! Μακαρι ολοι να ειμαστε/γινουμε τοσο ανιδιοτελεις! Forza Giorgio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Γιώργο ένα μεγάλο ευχαριστώ η συνεισφορά σου αποτελεί παράδειγμα για όλους παλαιότερους και πιό νέους στο φόρουμ η απόφασή σου είναι μιά δυσάρεστη είδηση-έκπληξη δεν ξέρω αλλά αυτή σου η αποχώρηση με προβληματίζει έντονα !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Καλή ηλεκτρονική συνέχεια από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 'Ενα μεγάλο ευχαριστώ κι από μένα. Νά 'σαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saltapidas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 δεν ξέρω αλλά αυτή σου η αποχώρηση με προβληματίζει έντονα !!!!! Εγω παλι, την βλεπω μονο ως τη φυσικη ροη του πραγματος... Για την προσφορα του και τα κινητρα του, ας μη πουμε τιποτα. Άλλωστε,τα δεκάδες uploads αλλα και το blog του, ειναι μιλανε -εκωφαντικα- από μόνα τους. ΥΓ. Με το τραινο των 5:30 στη στέλνω Γιώργοοοο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Ευχαριστούμε Γιώργο για την προσφορά του εαυτού σου για αυτό το φόρουμ.Καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Γιώργο ευχαριστούμε για όσα έχεις προσφέρει! Ίσως τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον σε αυτό το φόρουμ. Καλή συνέχεια ως απλό μέλος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 Ευχαριστώ πολύ συνάδελφοι για τα καλά σας λόγια . Διάβασα κάποιες μικρές υπερβολές και θα ήθελα να συμπληρώσω ότι κάποιοι συνάδελφοι έχουν βοηθήσει για την οργάνωση , την ανάπτυξη και εξέλιξη του Michanikos περισσότερο από μένα . Θα τα λέμε, δεν θα χαθούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earl Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τον Γιώργο για την πολύτιμη και ανιδιοτελή βοήθειά του! Μέσα από το michanikos.gr κέρδισα έναν καλό φίλο! Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να προσφέρει από όποια θέση και αν βρίσκεται!! Ευχαριστούμε George! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 ΕΔΩ θα βρείτε ανανεωμένο το χάρτη των συντονιστών του Φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα