[email protected] Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Ευχαριστώ πολύ κ εγώ τους συναδέλφους για την ανιδιοτελή προσφορά τους. Νομίζω πλέον ότι ήρθε η ώρα του rigid!!!!!!Εγώ τον συστήνω Δ=Α=Γ=Κ=Ω=Τ=Ο.Θ' αλλάξει το φόρουμ για τα καλά!
Chilon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 μπραβο για την ανιδιοτελη προσφορα σας! Ευχαριστώ πολύ κ εγώ τους συναδέλφους για την ανιδιοτελή προσφορά τους. Εύχομαι στους συναδέλφους panos και sdim καλή επιτυχία στις δουλειές τους. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την ανιδιοτελή προσφορά τους (η οποία θα συνεχιστεί από άλλη θέση), επειδή αυτό το είδος της προσφοράς, σπανίζει.
sdim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Όσο προλαβαίνουμε θα συνεισφέρουμε με τις γνώσεις μας όπου μπορούμε.
gvarth Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Παιδιά , να' στε καλά. Ευχαριστούμε για το χρόνο σας και τη συνεισφορά σας.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Να ναι καλα τα παιδια, και ευχαριστουμε. Ο ελευθερος χρονος ολων μας λιγο πολυ γινεται ειδος προς εξαφανιση. Καλη συνεχεια και παλι στα παιδια.
mred-akias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Καλή συνέχεια και ευχαριστούμε θερμά.
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Να ειστε καλα παιδια.. Σας ευχαριστουμε για την προσφορα σας...
myri Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τα παιδιά!!! θα τα λέμε στις συζητήσεις
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα