Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 chillon και απο μένα πολλές ευχαριστίες.
tpanag Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Chilon, από μένα δε θα πάρεις ευχαριστίες γιατί θεωρώ ότι ανάμεσα στα πολλά προβλήματα που διευθέτησες, δημιούργησες και αρκετά ακόμα, με την "άκαμπτη" πολλές φορές στάση και τον υπερβάλλοντα ζήλο σου. Παρ'όλα αυτά μου έδωσες την εντύπωση ανθρώπου με ήθος ο οποίος δεν ήταν βέβαια απολύτως κατάλληλος για το ρόλο του moderator. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στην καριέρα σου και εκτός forum αλλά και εντός ως απλό μέλος.
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Chilon ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα για την προσφορά σου, εύχομαι να συνεχίσεις να συμμετέχεις όποτε βρίσκεις χρόνο
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Σε ευχαριστούμε πολύ Chilon. Άντε καλός πολίτης!!!! Θα τα πούμε σύντομα τηλεφωνικώς.
GeorgeS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Ευχαριστούμε Chilon. Καλή συνέχεια!
Engineer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μέρους μου, για την προσφορά σου και την συναδελφική αλληλεγγύη που επέδειξες όλο αυτό το διάστημα.
2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Για τον Chilon αναφέρθηκε προηγούμενα ότι ως moderator έχει να επιδείξει: "άκαμπτη" πολλές φορές στάση υπερβάλλοντα ζήλο έδωσε εντύπωση ανθρώπου με ήθος Αν μου έκαναν εμένα προσωπικά τέτοια κριτική θα ήμουν υπερήφανος. Η ταπεινή μου γνώμη μου είναι η πατρίδα μας χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή. Ευχαριστούμε Chilon και καλή επιτυχία σε όλες σου τις δραστηριότητες.
spy1551 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 ς. Η ταπεινή μου γνώμη μου είναι η πατρίδα μας χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή. Θα το μεταφέρω στο ΓΑΠ , στον επόμενο ανασχηματισμό να διορίσει μέλη του υπουργικού συμβουλίου τους mods του michanikos.:lol: ....μη το κάνετε τόσο μελοδραματικό. ...Που ξέρεις ,μπορεί να παραιτήθηκε για να υπηρετήσει την πατρίδα από κάποιο πόστο. Καλή ξεκούραση Chilon και καλή επιτυχία στις νέες σου δραστηριότητες.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα