MAKAP Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Και μετά από δεύτερη σκέψη: Οι δύο νέοι mods ενισχύουν το ανθρώπινο δυναμικό (οπότε είναι καλό για το σύνολο των mods) ή αντικαθιστούν αποχωρούντες (οπότε πρέπει να αναρωτιόμαστε);
ilias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Και μετά από δεύτερη σκέψη:Οι δύο νέοι mods ενισχύουν το ανθρώπινο δυναμικό (οπότε είναι καλό για το σύνολο των mods) ή αντικαθιστούν αποχωρούντες (οπότε πρέπει να αναρωτιόμαστε); Και τα δύο ισχύουν MAKAP. Μην ξεχνάς ότι προ διμήνου αποχώρησε ο chilon.
petsagouris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Χαρά μου να μπορώ να βοηθήσω το φόρουμ.
hmmypm Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Καλώς τους νέους συντονιστές και καλό συντονισμό..... Εμένα η απορία μου είναι τι θα γίνει με τη φήμη τους.;.;.;.;
sundance Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Καλη υπομονη και δυναμη! Τον Αλεξη, που τον ξερω λιγο παραπανω, δεν τον φοβαμαι καθολου...εξαιρετικος!
MAKAP Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Εμένα η απορία μου είναι τι θα γίνει με τη φήμη τους.;.;.;.; Ότι είδες ... είδες. Φαντάζομαι ότι σε λίγο θα εξαφανιστεί ... ΥΓ Το "λίγο" που είπα κράτησε ΜΟΝΟΝ 3 λεπτά ..., όπως αποδεικνύεται από το επόμενο μήνυμα του ilias.
ilias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Εμένα η απορία μου είναι τι θα γίνει με τη φήμη τους.;.;.;.; Όπως και στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας συντονισμού, η φήμη και των νέων mods δεν είναι ορατή.
saltapidas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 ή αντικαθιστούν αποχωρούντες (οπότε πρέπει να αναρωτιόμαστε); H αληθεια ειναι οτι οι μισοι απο τους εως τωρα αποχωρουντες, εχουν φυγει με μεγαλα παραπονα. Μεγαλο παιδι εισαι, βγαλε τα συμπερασμα τα σου. Δεν θα σας πω τιποτα παιδια. Ελπιζω να μην μετανιωσετε...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Καλη αρχη και απο μενα...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα