Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Ευχαριστώ όλους Εδώ είναι που αναρωτιέσαι... Αν γράψω "ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ" θα το πάρει για καλό; ή ότι του άξιζε τέτοια τιμωρία;;; Προς το παρόν το μόνο που σκέφτομαι είναι "που είναι η μπάλα"...ψάχνω, ψάχνω στα άδυτα του συντονισμού...
miltos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Γιάννη εύχομαι καλή και δημιουργική πορεία!
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Γιάννη καλή δύναμη υπομονή και διάθεση.
MScEng Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Μπραβο Γιαννη! Περιμεναμε καμια 90αρια χρονια αλλα επιτελους ηρθαμε στα πραγματα!
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 καλώς όρισες και απο εμένα και δείξε λίγη υπομονή .. ακόμα ψάχνω να βρώ πού ακριβώς γράφει αυτο που μου είπε ο Μανολης εισαγωγικά επεξεργασία παύλα εντιτ εισαγωγικά... ....που θα παει... θα τα βρω στο τελος.....
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Ο Γιάννης θα προτιμούσε κόκκινα.. Καλή επιτυχία στο έργο σου Γιάννη
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Οχι ρε Π..... πάλι γαύρο κάναμε συντονιστή????
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Εχασα 2 πρωταθλήματα φέτος μη μου πεις ότι και στο michanikos πρωτάθλημα ο γαύρος θα τρελλαθώ!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα