Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κριμα.....

Ελπιζω Γιωργο να συνεχισεις να προσφερεις οπως εκανες τοσο καιρο.

Καλη συνεχεια και ξεκουραση :)

Δημοσιεύτηκε (edited)

Λυπάμαι, ειλικρινά, για την είδηση, γιατί στα 3,5 περίπου χρόνια, που είμαι μέλος του forum, το είχα συνδέσει με την πολύτιμη, αστείρευτη και πάντα ωφέλιμη παρουσία του Γιώργου στην ομάδα των συντονιστών-υπερσυντονιστών.

Είναι σίγουρο ότι θα λείψει, από τη συγκεκριμένη ομάδα, αλλά και από όλα τα μέλη, η παρουσία του συναδέλφου που έχει μοναδικό σκοπό και στόχο να προσφέρει συνεχώς και καθημερινά.

Καλή συνέχεια φίλε Γιώργο ...

Edited by MAKAP
Δημοσιεύτηκε

Είμαι σίγουρος ότι ο Γιώργος θα παραμείνει κοντά μας σαν ενεργό μέλος. Καλή συνέχεια φίλε

Δημοσιεύτηκε

Τα καλύτερα στον Γιώργο και από εμένα... ευχαριστούμε για το χρόνο, τη προσπάθεια και τα αποτελέσματα των κόπων σου όλο αυτό το καιρό. Ο εθελοντισμός δεν πέθανε το 2004 μετά τους Ολυμπιακούς... Είναι πιο σημαντικός όταν γίνεται ανώνυμα.

Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφοι καλημέρα και καλό μήνα !

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια . Με τιμούν ιδιαίτερα.

Θα τα λέμε κάπου κάπου . Δεν θα εξαφανιστώ :smile:

Δημοσιεύτηκε

Λυπάμαι για την απόφασή του αυτή... και που δεν μπόρεσα να τον μεταπείσω. Ο ilias με κάλυψε και δεν έχω τίποτα να προσθέσω.

Ευχαριστώ κι εγώ για τη προσφορά του.

Δημοσιεύτηκε

Ο Γιώργος αποτελεί ένα υπόδειγμα συναδελφικότητας και συνολικά μια παρουσία προς μίμηση για την ανθρώπινη συμπεριφορά του.

Ένας άνθρωπος που χαίρεται να μοιράζεται και να προσφέρει, με περίσσια ανιδιοτέλεια και τυχεροί όσοι είμαστε γύρω του!

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστούμε γιά την προσφορά σου . Καλή συνέχεια και επιτυχίες σε ότι κάνεις .

Δημοσιεύτηκε

Να' στε καλά συνάδελφοι . Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Μου δίνουν χαρά και με τιμούν ιδιαίτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.