GRTOPO Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 New kid on the block!!!! Welcome!!!!!!
ilias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Καλωσορίζουμε το νέο μέλος της ομάδας μας yian, ο οποίος αναλαμβάνει συντονιστής μαζί με τους Manolisgon και avgoust Άδειες-ΔιαδικασίεςΗλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου, Οικοδομικές Άδειες, Αμοιβές-Φορολογικά Οικοδομικών Αδειών, Αυθαίρετα, Λοιπές Αδειοδοτήσεις
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Συνάδελφε yian, καλή δύναμη και καλή συνεργασία εύχομαι (κάτι για το οποίο είμαι βέβαιος!). Στα δύσκολα κατευθείαν!!
gvarth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 (edited) Καλώς μας ήρθες yian ! Edited Σεπτέμβριος 23 , 2013 by terry
ssouanis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Σιδεροκέφαλος yian ή καλύτερα Γιάννη. Καλή υπηρεσία να έχεις, αν και είμαι σίγουρος για αυτό.
yian Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ελπίζω να έχουμε μια ωραία και ουσιαστική συνεργασία, τόσο με την υπόλοιπη διαχειριστική ομάδα όσο και με τα μέλη του φόρουμ.
ssouanis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Τα μέλη θα σου κάνουμε τη ζωή πατίνι. (αυτά με τις 3 ρόδες τα παιδικά.) :-)
MAKAP Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Καλή δύναμη, και από εμένα, στο σίγουρα δύσκολο έργο του συντονιστή, αν και αυτό το forum διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο αφενός γνωστικού αντικειμένου αφετέρου συμπεριφοράς (της πλειοψηφίας) των μελών του.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα