acnt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 καλή συνέχεια iovo και καλή αρχή ilias. Κι από εμένα παιδιά!
MAKAP Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Εύχομαι ΔΥΝΑΜΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ στο δύσκολο έργο που ξεκινάει ο ilias ως συντονιστής και ευχαριστώ τον iovo για την προσφορά του που είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει.
Athan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 ilias, καλή δύναμη! iovo, καλή συνέχεια και σε ευχαριστούμε!
Xristina K. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Καλή δύναμη και καλή αρχή στους νέους συντονιστές!
gvarth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 @iovo : Σ' ευχαριστούμε για την προσφορά σου και τη διάθεσή σου για οργάνωση και βοήθεια. @ilias : Καλή αρχή . Σιδηροκέφαλος
myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 ilias καλή επιτυχία iovo θα μας λέιψεις
ckiriako Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 iovo ευχαριστούμε. Καλή συνέχεια και από εμένα. ilias καλωσήρθες και καλή δύναμη.
sundance Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 καλη αρχη ηλια! ευχαριστουμε τον απερχομενο!
iovo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Παιδιά, συνάδελφοι και φίλοι, σας ευχαριστώ όλους, θα συνεχίζω να στηρίζω με τις δυνάμεις μου την παρέα μας. Θα είμαι εδώ και θα τα λέμε με όλους.
ilias Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Συνάδελφοι σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και ελπίζω στην ενεργή βοήθεια όλων σας για να είναι και το δικό μας έργο ευκολότερο. iovo καλή συνέχεια και από μένα, θα κάνω κάθε προσπάθεια για να καλύψω το κενό σου!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα