jbosdas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2022 Σχέδια OA οχι, δεν μου χει τύχει να μου ζητήσουν. Ρύθμισης ναι. Στην ουσία θέλουν: Στέλεχος θεωρημένο (μερικοί τώρα τελευταία μου το παίρνουν και χωρίς θεώρηση...), Τοπογραφικό με ΚΗΔ, ΔΚ και Κατόψεις ρύθμισης (πρωτότυπη σφραγίδα), Π. πληρότητας σφραγισμένο, Αποσπασμα τους το στέλνω για τυχόν απορίες. Επιβεβαιώνεις με συμβολαιογράφο πάντα! 1
Arche Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2022 Πέραν της βεβαίωσης του μηχανικού στην τελευταία σελίδα της ΗΤ σφραγίζετε καμιά άλλη σελίδα στο πιστοποιητικό ή το απόσπασμα??
papathvas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2022 1 ώρα πριν, Arche said: Πέραν της βεβαίωσης του μηχανικού στην τελευταία σελίδα της ΗΤ σφραγίζετε καμιά άλλη σελίδα στο πιστοποιητικό ή το απόσπασμα?? όχι
gamvro Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2022 22 ώρες πριν, ΚΑΝΑ said: Οι Συμβ/φοι πέραν της Η.Τ.Α και του Πιστοποιητικού είναι υποχρεωμένοι να ζητάνε και σχέδια ρύθμισης και σχέδια Ο.Α Ναι ή Όχι? ..... Σχέδια από Ο.Α. χρειάζονται όταν γίνεται σύσταση ή τροποποίηση σύστασης (τοπογραφικό, Δ.Κ., κατόψεις, τομές και όψεις). 2 1
Tim22 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2022 Καλησπέρα, Έχω περίπτωση ΗΤΚ διαμερίσματος 5οροφης οικοδομής, όπου υπάρχει μόνο στέλεχος Ο.Α., τοπογραφικό και διάγραμμα κάλυψης εγκεκριμένο και τίποτα άλλο από ΥΔΟΜ, η οποία μου έδωσε βεβαίωση απώλειας σχεδίων. Επίσης βρήκα από το συμβολαιογράφο που είχε κάνει τη σύσταση μόνο την κάτοψη του ορόφου και αυτή μη εγκεκριμένη. Για την ταυτότητα κτιρίου είμαι καλυμμένος μόνο με αυτά και μπορώ να αναρτήσω κάτοψη από σύσταση;
iromich Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2023 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2023 (edited) (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα - akis73) Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Έχω ετοιμάσει όλη την υπαγωγή για ΗΤ, έχω ανεβάσει τα απαραίτητα έγγραφα, κάνω ορστική υποβολή και το σύστημα μου βγάζει : "Είναι υποχρεωτική η επισύναψη Στελέχους Άδειας/Έγκρισης ή Νομιμοποιητικού εγγράφου". Στο πεδίο Ανέβασμα εγγράφων - Πράξεις έχω ανεβάσει το Στέλεχος της Αδείας / 'Εγκρισης Πού αλλού υπάρχει περίπτωση να μην το έχω επισυνάψει? Η βοήθεια σας πολύτιμη Ευχαριστώ Edited Απρίλιος 19 , 2023 by akis73
akis73 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2023 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2023 (edited) Καλησπέρα συνήθως αυτό το βγάζει όταν δεν έχει ανέβει το σχετικό αρχείο στο πεδίο "στέλεχος/έγκριση άδειας". Οπότε ξαναδες μήπως και δεν έχεις ανεβάσει το σχετικό αρχείο ή αν υπάρχει και 2η πράξη για την οποία δεν έχεις ανεβάσει το σχετικό. Edited Απρίλιος 19 , 2023 by akis73 1
iromich Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2023 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2023 (edited) Ειχα ανεβάσει όλο το ιστορικό των Συμβολαίων Αποδοχές και Σύσταση και κάπου έιχε κολλήσει το σύστημα! Έβαλα μόνο την τελευταία αποδοχή και το πήρε, Ευχαριστώ Πολύ Edited Απρίλιος 19 , 2023 by Pavlos33 διαγραφή παράθεσης του αμέσως προηγούμενου μηνύματος (βλ. κανόνες συμμετοχής)-Pavlos 33
akis73 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2023 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2023 (edited) Καλησπέρα, τα σ.ε. δεν χρειάζεται να τα ανεβάσεις. Τζάμπα κόπο κάνεις κατ' εμέ. Αν θες σώνει και καλά να τα ανεβάσεις τότε πάνε στα λοιπά έγγραφα (αν θυμάμαι καλά). Edited Απρίλιος 19 , 2023 by Pavlos33
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα