mararchitect Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2022 Μια απάντηση θα ήταν να "εφεύρεις" κάποια παράβαση για να δηλωθεί εμμέσως η μη υλοποίηση της αποθήκης όπως ας πούμε η διαφορετική διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου με μία λοιπή ή η παραβίαση πλάγιας απόστασης αν βέβαια συντελούνται λόγω της μη υλοποίησης. Στο ΤΕΕ έχεις κάνει ερώτημα;
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2022 (edited) Δεν δημιουργεί παράβαση η μη κατασκευή της συγκεκριμένης αποθήκης... Δεν ρώτησα στο ΤΕΕ αλλά αποφάσισα στην γραμμή της ΟΑ να αναφέρω μόνο όσα υλοποιήθηκαν και στα σχόλια να αναφέρω την μην κατασκευή της αποθήκης. Αν δεν είχε λήξει η ΟΑ θα την ανέφερα σαν μη υλοποιημένη αλλά τώρα που έχει λήξει δεν βρήκα άλλο τρόπο.... Έλεγα, μήπως το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος.... Edited Νοέμβριος 29 , 2022 by Faethon11
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2022 Faethon11 εγώ σε όμοια περίπτωση έβαλα 2 γραμμές Ο.Α με 30τ.μ αποθήκης και άλλη μια πάλι Ο.Α με -30τ.μ αποθήκης (αναφέροντας στά σχόλια τη μη κατασκευή της) 2
gktpgeue Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 (edited) Τις τυπικές εσωτερικές τουαλέτες σε κτίρια πριν του 55 χωρίς οικοδομική άδεια, τις αφαιρείτε από την κύρια χρήση και τις βάζετε ως βοηθητικές; Δεν μπορώ να σιγουρευτώ τι πρέπει να γίνει διότι π.χ. κάποιοι βάζουν μπανιέρα με υδρομασάζ (τζακούζι) και κάθονται 2ώρες. Edited Νοέμβριος 30 , 2022 by gktpgeue
cien Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 Σε καμία περίπτωση. Χώροι υγιεινής και χώροι κυκλοφορίας, εφόσον εξυπηρετούν χώρους κύριας χρήσης, εισάγονται στους χώρους κύριας χρήσης. 1
gktpgeue Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 40 minutes ago, cien said: Σε καμία περίπτωση. Χώροι υγιεινής και χώροι κυκλοφορίας, εφόσον εξυπηρετούν χώρους κύριας χρήσης, εισάγονται στους χώρους κύριας χρήσης. Λογικό μου ακούγεται. Πηγάζει ρητώς από τη νομοθεσία αυτή τους η οδηγία;
cien Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 Ναι, θα το βρεις στην ερώτηση 10 νομίζω στις συχνές ερωτήσεις για την ΗΤΚ.
gktpgeue Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 57 minutes ago, cien said: Ναι, θα το βρεις στην ερώτηση 10 νομίζω στις συχνές ερωτήσεις για την ΗΤΚ. Ναι αυτό βρήκα. Ρώτησα αν πηγάζει από τη νομοθεσία ρητώς.
cien Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 Δε γνωρίζω, αλλά νομίζω ότι διυλίζουμε τον κώνωπα...
gktpgeue Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2022 3 minutes ago, cien said: Δε γνωρίζω, αλλά νομίζω ότι διυλίζουμε τον κώνωπα... Συμφωνώ, κυρίως επειδή ο ορισμός του κτιριοδομικού μας καλύπτει πλήρως όταν το δικαιολογήσουμε σύμφωνα με αυτόν ("πιστεύω ότι θα ζουν για πολλές ώρες εκεί και ας μην είναι ρητώς υπνοδωμάτια κτλ").
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα