Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Σου ζήτησε να προσκομίσεις το τοπογραφικό . Δεν έχει καμία δικαιοδοσία στο να κρίνει τι θα αναρτηθεί στην ΗΤΚ, από την οποία (ητκ) ουσιαστικά αυτό που χρησιμοποιεί-μνημονεύει είναι το ΠΠΗΤΚ με την βεβαίωση περί αδόμητου που θα χορηγήσεις. Αν όμως για δικούς σου λόγους θέλεις να το αναρτήσεις στα έγγραφα της ΗΤΚ φυσικά και δεν απαγορεύεται.

  • Like 2
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Καλησπέρα, έχω μια ισόγεια αποθήκη που αποτελεί οριζόντια ιδιοκτησία μιας πολυκατοικίας που ανεγέρθηκε με άδεια του 79. Το 80 έγινε η σύσταση των οριζόντιων ιδιοκτησιών, το 92 όμως γίνεται τροποποίηση της σύστασης και μειώθηκαν τα τετραγωνικά της αποθήκης (από 104 στην αρχική σύσταση  μετατράπηκαν σε 91 ). Στην τροποποίηση της σύστασης έγινε νέα κάτοψη που αποτυπώνει την κατάσταση αυτή που αναφέρεται στην σύσταση. Η πραγματικότητα συνάδει με την κάτοψη της τροποποίησης της σύστασης. Ως κάτοψη στο σύστημα της ΗΤΚ μπορώ να ανεβάσω την κάτοψη της τροποποίησης της σύστασης;

 

Link to comment
Share on other sites

Ανεβάστε πρώτα ΟΛΑ όσα ζητάει ο Νόμος και μετά θα κρίνετε, ανάλογα... Προηγούνται οι κατόψεις από την άδεια και από την τακτοποίηση!

Link to comment
Share on other sites

@KAT22 Δεν αναφέρεις το τι έδειχνε η κάτοψη της Ο.Α αναφορικά με την εξεταζόμενη οριζόντια ιδιοκτησία αποθήκη. Η αντιπαραβολή κάτοψης Ο.Α, σύστασης, υφιστάμενης θα σου δώσει την απάντηση όπως ορθότατα αναφέρει παραπάνω ο συνάδελφος.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Συνάδελφοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα.

Συντάσσω ΗΤ σε αδόμητο οικόπεδο εντός σχεδίου το οποίο εμπίπτει εντός σχεδίου ύστερα από κυρωμένη ΠΕ. Η ύπαρξη της ΠΕ συμπεριλαμβάνεται κάπως στις καρτέλες της ΗΤ? 

Μήπως στη καρτέλα 'πράξεις'?

Δεν έχω ξανασυντάξει ΗΤ για αντίστοιχη περίπτωση!

Edited by the_topo
Link to comment
Share on other sites

δεν απαιτείται να υποβάλλεις την Π.Ε (όπως αντίστοιχα  δεν υποβάλλουμε και τα συμβόλαια ή τους τίτλους)

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.