Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια συνάθροισης


Recommended Posts

Έχω νοικιάσει ένα σπίτι στη Δραπετσώνα και θα ήθελα ο μισός χώρος να είναι κατοικήσιμος και ο άλλος μισός να διαμορφωθεί για να κάνω θεατρικούς μονολόγους που θα τον παρακολουθούν 15 με 20 άτομα. Χρειάζομαι άδεια συνάθροισης;

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Σε ότι αφορά την στατικότητα του κτηρίου είναι διαφορετικά τα κινητά φορτία από απλή κατοικία σε χώρο συνάθροισης κοινού.

Στο δια ταύτα..... αν για αυτές τις παραστάσεις εισπράττεις χρήματα και εφόσον σου ζητηθεί από κάποια "αρχή" ο χώρος που έχεις επιλέξει να έχει πολεοδομικό χαρακτήρα συνάθροισης κοινού τότε είναι μονόδρομος Οικοδομική Άδεια για αλλαγή χρήσης (έστω μερικής) και θα απαιτηθούν κάποιες μελέτες που αν είσαι σε όροφο και όχι ισόγειο κατά σημαντικό ποσοστό θα έχεις πρόβλημα (στατικά, παθητική πυροπροστασία, διαστάσεις κλιμακοστασίου με βάση τον κτηριοδομικό κλπ)

 

Σου συνιστώ να αναθέσεις σε Τεχνικό Γραφείο Μηχανικών να ελέγξει τα υφιστάμενα σχέδια και μελέτες της Οικοδομικής Άδειας πριν κάνεις άλλα σημαντικά έξοδα.

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.