giannist Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Ας κουβεντιάσουμε λιγο και για τις φετινές διακοπές μας, μιας που πλησιάζουν. Προορισμούς εσωτερικού-εξωτερικού, ιδέες, απόψεις. Οτι θέλετε. ξεκινώ πρωτος λοιπόν. Τις διακοπές τις σπάω στα δύο τα τελευταία χρόνια. Μερικες μέρες στα Κύθηρα τον Αύγουστο, δεν έχω ξαναπάει, αλλά έχω ακουσει ότι είναι καλά. Και τον Σεπτέμβρη στη Μήλο και συγκεκριμένα στις 6 του μήνα για μερικές μέρες, στο πολύ καλό "πανυγήρι" του νησιού στη χώρα, που το επισκέπτομαι κάθε χρόνο. Αυτα τα ολίγα για εφέτος..
kosmel Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Εγώ επειδή δεν θα πάω διακοπές.... λόγω φόρτου εργασίας (και μην φανταστήτε τίποτα πονηρό...!). Σας καλώ όλους στα Μάλια (Ηρακλείου Κρήτης)!!!! Είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!! Υ.Γ. Άμα δεν πενέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει....
Periklis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Πελοπόννησο Ίρια (...κοίτα να δεις βίτσιο ο άνθρωπος), λίγο Ναύπλιο (πολεοδομία), λίγο Τρίπολη (Περιφέρεια), λίγο Αθήνα (υπουργείο, Γενικός Επιθεωρητής, Συνήγορος του πολίτη, δικηγόροι..) Καλά θα περάσουμε και φέτος, αλλά και οι άλλοι...
giannist Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Μια χαρα είναι και στα Μάλια, αλλα γούστα βέβαια εκεί συγκεκριμένα. Ιρια έχω περάσει, ήσυχο μέρος, να αράζεις και να παχαίνεις.
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Καλαμάτα και Λευκάδα και Χαλκιδική.
mswsk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Δέκα μέρες στην Ρόδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες για να φύγω!!!!!!!!!!!
sundance Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 goa!!!!! (λεμε τωρα) αχ,που θα παει ομως θα παω και στα full moon parties καποια μερα .
pk10gr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Τον Σεπτεμβρη θα ειμαι κι εγω στη Μηλο.. Για ενα γαμο.. Οποτε θα κατσω μια βδομαδουλα να το κανω διακοπες.. Και κανενα 3ημερο Αυγουστιατικα και τελος..
ΠΕΛΗ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Φούρνοι Ικαρίας. Περιμένω πως και πως.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα