mred-akias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Να ζήσετε να ζήσετε! @Lakis Bidis Δως τους μια ευκαιρία βρε συνάδελφε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 εσυ μικρέ κοιτα να βγάλεις το διπλωμα για τ'αμαξι και ν'αναστεναξουν οι παραλίες μετά και άσε τους άλλους. μην μ'αρχισεις τωρα με τα μισογεματα ποτηρια κλπ να χαρείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
mred-akias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 ΟΚ δεν λέω τπτ για ποτήρια... Όμως είσαι απίστευτος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2009 off topic εκτός από το δίπλωμα πολιτικού μηχανικού, το M.Sc., το Μ.Ε.Κ., το Μ.Ε.Ε.Π., και διάφορα άλλα κ@@όχαρτα έχω και ένα που γράφει επάνω "ΔΙΑΖΥΓΙΟΝ". Lakis έγραψες!!! Στο γραφείο ακόμα γελάμε με την ατάκα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brutagon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2009 σας ευχαριστώ όλους παιδιά (και όσους ευχηθούν για να μην τα ξαναλέω και σαλτάρουν οι μοντς)...να'στε καλά... @Lakis, εγώ δεν έχω τόσα χαρτιά, οπότε μέχρι να φτάσω σε κεινο του διαζυγίου έχω πολλά ψωμιά να μοιράσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2009 Καλαμάτα, Στούπα και βοιδοκοιλιά θα είμαι και εγώ φέτος.....σε 1 εβδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakis Bidis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2009 Off topic @mred-akias με παρεξήγησες, προφανώς να ζήσει ο @Brutagon και η σύντροφός του και καλούς απογόνους. Άλλωστε, το γεγονός ότι το μεσαίο μου όνομα έχει εξελιχθεί εδώ και πολλά χρόνια σε Murphy (από το γνωστό νόμο) δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβαίνει το ίδιο και στους υπόλοιπους. Επίσης, λέμε και καμιά μα@@@ία να περνάει η ώρα και να ευθυμούν οι συνάδελφοι (thanks @Αλέξανδρος). Πάντως @Brutagon, όταν προκύψει ο 1ος απόγονος (αγόρι ή κορίτσι), στείλε Π.Μ. για να σου πω τα μυστικά πως να δουλεύεις χωρίς να κοιμάσαι!!! Off topic τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mred-akias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2009 off topic @Lakis Bidis Το κατάλαβα βρε συνάδελφε. πλάκα κάνω και εγώ με αφορμή την ατάκα. εξού και η φατσούλα που χρησιμοποίησα /off topic on toppic τελικά κανόνισα μια εκδρομούλα στην χαλκιδική (που δεν έχω ξαναπάει) και ένα γρήγορο κατέβασμα προς Ανατολική Κρήτη (που έχω ξαναπάει)...θα σας πω εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brutagon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 συνάδελφοι αλήτες πουλιά... σας εύχομαι καλές διακοπές και καλή αναπλήρωση εγκεφαλικών κυττάρων θα τα πούμε σε κανα μήνα...εγώ ξεκαλουπώνω και μην τον είδατε τον βρουτο... αν βρω ευκαιρία θα σας πω πως πέρασα στο γάμο μου:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Πόσταρε φωτό του γάμου να σε χαρούμε, χε,χε,χε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα