gsakel Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Απ οτι βλέπω η μεσσηνια θα ανεβει τουριστικα φέτος . Και εγω santova beach και pilo
vasiliki-cv Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Φέτος θα απαρνηθώ το ωραίο μου νησί (Μήλος) και θα πάμε Σάμο.... Κάτι έχω ακούσει για κουνούπια... ισχύει???
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Σίφνος για φέτος...και ανυπομονώωωωωωωω!!! Καλές διακοπές σε όλους μας!!!!!!!!!
gio Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Μπραβο ρε παιδια..καλες διακοπες Εγω γιατι βλεπω όλους τους αλλους (μη επαγγελματος μας) να πανε διακοπές και εγω να καθομαι ολο το καλοκαιρι και να μην μπορω να το κουνήσω;
d2m Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Έναν υπέροχο Αύγουστο σε όλους σας και ότι κι αν κάνετε, φύγετε ή όχι, να περάσετε καλά.
avgoust Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 gio , αν δεν κουνάς λόγω φόρτου εργασίας , καλά είναι , θα ανταμειφθείς τον χειμώνα : Courchevel , Gstaad κλπ...
Pappos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Καλές διακοπές και καλά να περάσετε αγαπητοί μου φίλοι. Σας συνιστώ κάποια βιβλία για να ξεκουραστείτε στην παραλία. (Βασικά προβλήματα της αρχαίας φιλοσοφίας, Η παλαιά διαμάχη ποίησης και φιλοσοφίας,)
gio Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 gio , αν δεν κουνάς λόγω φόρτου εργασίας , καλά είναι , θα ανταμειφθείς τον χειμώνα : Courchevel , Gstaad κλπ... Το ελπίζω....αν και δεν κανω παραπονα για μενα...αλλα για αυτους που κουβαλάω μαζι μου...!!!!
Athan Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Αρχαία Επίδαυρο για λίγες μέρες. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 εγω αυριο επιστρεφω απο τα ορεινα των τρικαλων. μακαρι να παω και λιγο θαλασσιτσα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα